Paras ilmainen logovalmistaja 2020

Etsitkö hienoa logoa YouTube-kanavalle tai luomalla yritystunnusta – markkinoiden parhaan logonvalmistajan löytäminen ei ole helppoa. Brändäyksessä logosi on yrityksesi eturintamassa – ja juuri sen vuoksi sen tekeminen on niin laaja tehtävä.

Kuva välttämättömät logot koko historian ajan. He ovat kaikkialla, missä näytät. Puhelimessa, televisiossa ja jopa wc-paperissa on kaikki erilliset logot, jotka osoittavat niitä valmistavan yrityksen. Siksi logosi erottaminen yleisöstä on niin tärkeää. Logolla pitäisi olla monia erilaisia ​​asioita.

Hyvän logon tulisi olla tarttuva, ikimuistoinen, mutta riittävän yksinkertainen. Tuotemerkin tunnustaminen perustuu pääosin logoihin ja palveluihin, joita graafisen yrityksen tarjoama yritys tarjoaa. Coca-Colalla, Applella, McDonald’silla on kaikilla selkeät ja tunnistettavat logot. Tutkimukset osoittavat, että kultaiset kaaria tunnustetaan enemmän kuin kristillistä ristiä. Tarttuvan, nautinnollisen ja ikimuistoisen logon valmistamisesta kannattaa ehkä kysyä logon luojaa tai suunnittelijaa. Toinen vaihtoehto on suunnitella oma logo itse, vaikka ilmaisella logonvalmistajalla olisi valta.

Vaikka premium-työkaluja on olemassa ja ne tarjoavat monia etuja ja etuja verrattuna ilmaisiin vastineisiinsa, ilmaisten logojen saatavuus on lyömätön. Useimpien premium-logonvalmistustyökalujen avulla voit luoda logon tyhjästä, mutta pyydä maksua, kun yrität viedä sen tietokoneellesi. Siksi ilmaiset logonvalmistajat ovat niin kuuluisia – ne mahdollistavat upean logosuunnittelun ilmaiseksi.

3 parasta logonvalmistajaa – toukokuu 2020

SUOSITELTAVAT
Wix Logo Maker -logo Wix-logonvalmistaja on logosuunnittelija ilman vaivaa. Vierailla
Wix-logonvalmistaja
Räätälöityjen merkkien logo Räätälöidyt tuotemerkit on huippuluokan logonvalmistustyökalu. Vierailla
Räätälöidyt tuotemerkit
Placeit-logo Aseta se on työkalu, jonka avulla kuka tahansa voi suunnitella ammattimaisen logon muutamassa minuutissa. Vierailla
Aseta se

10 suosituinta logonvalmistajaa

Kaikki markkinoilla olevat logot eivät ole hyviä, eikä kaikki suositut vaihtoehdot ole kannattavia. Vaikka miljoonia erilaisia ​​työkaluja, jotka auttavat sinua luomaan yhden tärkeimmistä grafiikoista, joita yritykselläsi on, markkinoilla on pieni määrä hyviä työkaluja. Kun etsit online-logon luojaa, et halua käyttää mitään, mikä ei vastaa standardia.

On monia erilaisia ​​asioita, jotka parhaalla työkalulla pitäisi olla, kuten:

 • Monet graafiset vaihtoehdot
 • Suodattimet, esiasetukset ja CAD-elementit
 • Monet muutokset ja mukautusvaihtoehdot
 • Monet muutokset ja mukautusvaihtoehdot
 • Laaja väripaletti ja väriehdotus
 • Muoto, koko ja muotovaihtoehdot ja työkalut

Ensiluokkaiset logot eivät ole nopeita logoja, ja jos haluat luoda yrityksesi logon, sinun on investoitava aikaa, rahaa ja vaivaa. Kun harkitset tällaisen logon luomista, kannattaa ehkä käydä kokeiltuja ja markkinoiden suosituimpia vaihtoehtoja.

Sivukuvien piirustusmateriaalit

Kaikki nämä työkalut ovat uusinta vaihtoehtoa, joiden avulla pystyt luomaan ammattimaisen logon. Jos haluat tehdä logostasi popin, haluat oppia vähän väreistä, logon luomisesta ja jopa harkita oman logon luomista tyhjästä. Vaikka mallit saattavat tehdä työstä paljon helpompaa, yksinkertaisempaa ja nopeampaa – jos etsit täysin mukautettua logoa, haluat joko luoda sen tyhjästä ilman esivalmistettua sisältöä tai pyytää ammattimaisen logosuunnittelijan palveluita..

1. Wix Logo Maker – logosuunnittelu ilman vaivaa
2. Räätälöidyt tuotemerkit – huippuluokan logonvalmistustyökalu
3. Canva Logo Maker – ilmainen logovalmistaja, jolla on monia vaihtoehtoja
4. Hatchful by Shopify – ihanteellinen logonluontityökalu yrityksille
5. Squarespace Logo Maker – yksinkertainen, liukas ja virtaviivainen työkalu
6. Ucraft Logo Maker – upea työkalu, jolla on monia esiasetuksia ja malleja
7. FreeLogoDesign – luova työkalu, joka on keskittynyt räätälöintiin
8. LogoMaker – ammattimainen, mutta yksinkertainen ja nopea logon rakennustyökalu
9. NameCheap Logo Maker – rivin yläosan logonmuodostustyökalu
10. LogoMakr – laaja työkalu, jolla on ennalta suunnitellut mallit
Wix-logonvalmistaja

Wix Logo Makerin kotisivu

Jos etsit logon generaattoria, joka auttaa sinua luomaan logon verkossa ilman vaivaa, huomaat, että Wix-logonvalmistaja täyttää kaikki vaatimuksesi. Tämä logon luoja on erinomainen työkalu. Tämän työkalun luova potentiaali on upea. Voit suunnitella logon yrityksellesi, käyntikorteille, YouTube-kanavalle ja mihin tahansa muuhun tarkoitukseen muutamassa minuutissa. Et vaadi aikaisempaa logosuunnittelukokemusta, kunhan pidät kultaiset säännöt mielessä – paras logo on liukas, mieleenpainuva ja laajasti sovellettava.

Luomisprosessi on yhtä helppoa kuin kertoa työkalulle, mitä etsit, mistä yrityksesi on kyse ja mistä haluat logosi näyttävän. Sen jälkeen kaikki jäljellä oleva on sinun suorittama nopea kiillotus, ja voit käyttää fantastista logoa missä tahansa.

Avainominaisuudet

 • Kaupallinen käyttö – logon luomisen jälkeen omistat oikeudet siihen ja voit käyttää sitä kaupallisesti
 • Tehokkaat muokkausvaihtoehdot – valitse laajasta valikoimasta värejä, fontteja ja malleja mukauttaaksesi logosi
 • Ilmainen logon luominen – luo logo täysin ilmaiseksi ja lataa se pienimuotoisessa muodossa kokeillaksesi
 • Luo logo tyhjästä – Voit luoda täysin mukautetun logon haluamallasi tavalla Wixin avulla
 • Ohjattu logon luominen – jos haluat nopean logon, Wix-logon luontityökalu auttaa sinua automatisoimalla joitain prosesseja
 • Niputtamisvaihtoehdot – luo logo ja verkkosivustosi Wix-paketin avulla pakettipaketissa saadaksesi lisäalennuksen

hinnoittelu

 • Prototyyppilogo – ilmainen
 • Peruslogo – 12,99 dollaria
 • Professional-logo – 12,99 dollaria
 • Professional-logo + verkkosivustopaketti – 99,99 dollaria

Räätälöidyt tuotemerkit

Räätälöityjen tuotemerkkien kotisivu

Tailor Brandsin online-logonvalmistustyökalu on melko itsestään selvä. Se on räätälöity auttamaan tuotemerkkejä luomaan kiehtovan ja ikimuistoisen logon. Tämän työkalun luova potentiaali on yhtä suuri kuin mikään muu tässä luettelossa, ja sen avulla voit luoda yrityksellesi logon nopeasti.

Syötä kaikki vaadittavat tiedot ja saat karkean esityksen siitä, miltä lopputuotteesi näyttää. Tämän jälkeen sinun on hiottava logosi ja mukautettava se. Kun olet hiottu sen tarpeeksi, voit ladata sen kahdessa eri muodossa. Paras logon luontityökalu, kuten Tailor Brands, antaa sinun ladata sekä laajennetun version logostasi että sellaisen, jolla on läpinäkyvä tausta. Läpinäkyvä tausta antaa sinun käyttää uutta logoa missä tahansa tuotteessa, kortissa tai paikassa, missä haluat, ympäristöstä riippumatta.

Avainominaisuudet

 • Nopea logon luominen – luo nopea logo kirjoittamalla yrityksesi nimi automaattiseen logon luontiin
 • Valitse haluamasi asetukset – automaattinen logon luontityökalu antaa sinun kirjoittaa valintasi toimittaaksesi paremmin optimoidun logon
 • Muokkaa logoa itse – kun työkalu on luotu, voit päästä sisään ja hienosäätää sitä itse
 • Valitse monilta sektoreilta – Automaattinen logon luontityökalu tekee logosta, joka palvelee toimialaasi
 • Koon koon muuttaminen – Kun olet luonut hauskan logon, voit muuttaa sen kokoa 21 erikokoiseksi kaikissa sen sovelluksissa

hinnoittelu

 • Matala res – vapaa
 • Perus – 3,99 dollaria
 • Vakio – 5,99 dollaria
 • Palkkio – 12,99 dollaria
Käy Tailor-tuotemerkeissä saadaksesi lisätietoja >>

Canva-logonvalmistaja

Canva Logo Maker -kotisivu

Canva-logon luoja on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Se tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut houkuttelevan, jännittävän ja upean logon luomiseen muutamassa minuutissa. Joskus logon luominen osiolle, tuotteelle tai muulle, joka ei ole pääkohde, ei vaadi paljon työtä.

Alkuperäisen tuotemerkin ja yrityksen logon tulisi olla aina täysin keskittyneinä. Siksi Canvan online-logonvalmistajan tarjoama voimakas reaktiopotentiaali on niin hyödyllinen. Huolellisesti varustettuna ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa suunnittelukokemusta, se sisältää lukuisia esiasetuksia, malleja ja mukautusvaihtoehtoja.

Kun olet luonut yrityksesi uuden logon, voit ladata sen kahdessa eri muodossa ja jopa jakaa sen sosiaaliseen mediaan sähköpostitse tai muulla alustalla. Kun luot logon, haluat sen aukeamaan. Paras tapa varmistaa, että logosi on ainutlaatuinen, hauska ja ikimuistoinen, on esitellä se kollegoille, kumppaneille ja ystäville. Saatuaan olennaisen palautteen ikäisiltäsi, Canva-ilmainen logovalmistaja antaa sinun muokata logoa mielesi mukaan.

Avainominaisuudet

 • Monet mallit – jos etsit nopeaa logoa, rakastat ennakkoasetusten ja mallien määrää, joka tällä ohjelmalla on tarjottavanaan
 • Nopea ilmainen logosuunnittelu – logon suunnittelu on niin ajankohtainen kuin muutama minuutti, jolloin voit luoda fantastisen näköisen logon ilman paljon vaivaa
 • Mitään aiempaa suunnittelutietoa ei tarvita – koska tämä logogeneraattori nojautuu enimmäkseen malleihin ja esiasetuksiin, sinulla ei tarvitse olla mitään suunnittelutietoa
 • Yksityiskohtaiset tiedot manuaalisesti – sen jälkeen kun työkalu on tehnyt logon sinulle, voit päästä sisään ja hienosäätää sen henkilökohtaisen yrityksen mieltymysten mukaan.
 • Täysin online – se on täysin online-työkalu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ladata mitään luodaksesi upea logo

hinnoittelu

 • Vapaa
 • Pro – 9,95 dollaria
 • Yritys – 30,00 dollaria

Vihollinen Shopify

Hatchful by Shopify kotisivu

Shopify Logo Maker on yksi tärkeimmistä työkaluista kaikissa yrityssensseissa. Hauras, Shopify-logonmuodostaja on tehokas online-työkalu, jonka avulla voit luoda upean, täysin mukautetun logon tuotemerkkiäsi, yritystäsi tai sosiaalista mediaa varten, täysin ilmaiseksi.

Sen mukana tulee satoja erilaisia ​​malleja, jotka auttavat sinua suunnitteluprosessissa. Koko työkalu on erittäin, hyvin yksinkertainen käyttää, mikä tarkoittaa, että aiot luoda logoja kuin ammattilainen nopeasti. Tämä työkalu ei tarvitse selitystä – sen pelkät ominaisuudet selittävät itsensä, ja koska työkalu itsessään on ilmainen, suosittelemme, että otat sen itse, vaikka et tarvitse logoa. Haluat yleensä etsiä hyvämaineista yritystä, ja jolla on parempi rep-arkki kuin Shopifylla?

Avainominaisuudet

 • Sadat mallit – mallit ja esiasetukset tekevät logon suunnitteluprosessista paljon helpompaa ja nopeampaa
 • Monia suunnittelumahdollisuuksia – jokainen logon luomisohjelman työkalu auttaa sinua luomaan mukautetun, ainutlaatuisen ja korkealaatuisen logon
 • Sosiaalisen median pakkaus – tämä työkalu sisältää lisätyn sosiaalisen median logon koon, joka on saatavana edulliseen hintaan
 • Teollisuudelle haluttava – voit perustaa logosi tietylle toimialallesi useilla teollisuusasetuksilla
 • Upea korkearesoluutioinen tuote – tee logosi teräväpiirtoisena ja lataa se monissa muodoissa

hinnoittelu

 • Logon luominen – ilmainen
 • Logon lataaminen – 19,99 dollaria

Ruudun tilan logonvalmistaja

Squarespace Logo Maker -kotisivu

Ilmaisen logon luominen ei ole niin helppoa kuin luuletkaan, mutta Squarespace-logon luoja -kaltaisella työkalulla se on yksinkertaisempi kuin luuletkaan. Tämä työkalu on luodinkestävä, eikä se hukutta sinua ärsyttäviin ilmoituksiin siitä, kuinka suuri se on. Se pääsee suoraan pisteeseen. Kun vierailet tällä verkkosivustolla, sinun on ensin lisättävä yrityksesi nimi. Sen jälkeen sinut tuodaan itse suunnittelutyökaluun. Sen avulla voit mukauttaa logosi ja tehdä siitä kokonaan oman.

Mukauttamistyökalujen alla näet jotain perustavaa laatua olevaa – miten logosi näyttää erilaisissa paikoissa levitettäessä: paita, käyntikortti ja verkkosivu. Nämä ovat kriittisiä työkaluja, jos haluat kokeilla upouutta logoa. Lähetä nämä ystävien, yhteistyökumppaneiden ja asiakaskunnan tarkistettavaksi. Kun olet kokeillut käytettävissäsi olevia monia räätälöintityökaluja, voit ladata uuden logon ja aloittaa sen käyttöönoton brändissäsi, markkinointistrategiassa tai muussa, johon logo on ennalta suunniteltu.

Avainominaisuudet

 • Virtaviivainen logon luominen – logon luomisprosessi on yhtä helppoa kuin yrityksen nimen kirjoittaminen ja pelaaminen asetuksissa
 • Logon visualisointiominaisuudet – kun logo on luotu, voit tarkastella sitä toteutettuna t-paidassa, verkkosivustolla tai käyntikortilla
 • Upeat sisustuselementit – logon luominen on entistä yksinkertaisempaa käyttämällä upeita sisustuselementtejä, jotka ovat helposti saatavilla työkalua käytettäessä
 • Monipuolinen muotoiluvaihtoehto – kun olet luonut upea yrityslogo, voit tallentaa sen monissa muodoissa

hinnoittelu

 • Logon luominen, jos olet Squarespace-asiakas – ilmainen
 • Logon luominen, jos et ole Squarespace-asiakas – 10 dollaria

Ucraft-logovalmistaja

Ucraft Logo Maker -kotisivu

Ucraft-logon luoja on suosittu online-logon luontityökalu. Se muistuttaa paljon muita kuin tässä luettelossa, koska siinä pyydetään antamaan yrityksen nimi alussa. Kun olet lisännyt yrityksesi nimen, sinut ohjataan räätälöintityökaluun.

Kun kyse on logon mukauttamisvaihtoehdoista, Ucraft-ilmainen logon suunnittelutyökalu loistaa. Se ei ole mullistava, mutta se on yksinkertainen ja antaa sinun luoda hyödyllisen logon muutamassa minuutissa. Sinun ei tarvitse mitään aiempaa suunnittelutietoa käyttääksesi tätä työkalua täysimääräisesti. Se on uskomattoman monipuolinen tässä sovelluksessa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää Ucraft-ohjelmiston kanssa luomaa logoa käytännössä missä tahansa.

Mikä erottaa tämän työkalun kilpailusta, ovat sen mallit. Vaikka siinä ei ole paljon enemmän malleja kuin muita tässä luettelossa, mallien monipuolisuus itsessään on upea. Kaikki mallit sopivat tietylle yritykselle ja kaikki ovat tarpeeksi erilaisia ​​auttamaan sinua logon luomisessa.

Avainominaisuudet

 • Nopea logon luominen – vaikka suurin osa logon luontityökaluista tuottaa sinulle logon, kukaan ei tee sitä Ucraft-nopeudella
 • Manuaalinen mukauttaminen – Ucraft antaa sinun muokata luomaa logoa kokonaan tekemällä siitä oman
 • Huippuluokan yksinkertaisuus – jos et ole tyytyväinen sukupolveen, voit muokata logoa. Muokkaaminen ei vaadi aiempaa suunnittelutietoa, ja sen avulla voit luoda upean tuotteen
 • Laaja kuvakevaihtoehto – valittavissa olevien kuvakkeiden määrä on huikea, mikä nopeuttaa logon luomista ja parantaa sen laatua

hinnoittelu

 • Lataus PNG: ssä – ilmaiseksi
 • Lataaminen HD SVG -muodossa – 7,00 dollaria

FreeLogoDesign

FreeLogoDesign-kotisivu

Ensiluokkaisen logosuunnitteluohjelmiston tulee täyttää kaikki luovat tarpeesi heti, samalla kun kaikki ovat korkeaa laatua. Siellä tulee työkalu kuten hieno FreeLogoDesign, kuten työkalu. Se on syystä yksi suosituimmista online-logon luontityökaluista.

Kun olet kirjoittanut yrityksesi nimen, sinut ohjataan räätälöintityökaluun. Tämä on tietenkin alan standardi – mutta se, mikä todella tekee popista, ovat itse räätälöintivaihtoehdot. Sinulle annetaan paljon enemmän vapautta, kun käytät tätä työkalua, koska mukautusvaihtoehdot eivät ole pelkästään riippuvaisia ​​malleista, esiasetuksista ja muusta esivalmistetusta sisällöstä..

Voit tehdä aidosti logosi oman, kun käytät työkalua, kuten FreeLogoDesign. Sen avulla voit tehdä ilmaisen logon verkossa ilman rekisteröintiä ja ladata sen heti, kun olet luonut erinomaisen logon yrityksellesi.

Avainominaisuudet

 • Käyttäjäystävällinen – jotkut logonluontityökalut saattavat olla hieman monimutkaisia, mutta FreeLogoDesignin käyttäjäystävällinen graafinen käyttöliittymäsuunnittelu tekee upeiden logojen luomisesta nopeaa, yksinkertaista ja virtaviivaista
 • Brändäysvaihtoehdot – kun luot logoa FreeLogoDesignilla, voit käyttää sitä brändin kehittämiseen, mainoskampanjan kehittämiseen tai tuotteeseen / palveluun
 • Tuhannet mallit – hyvä logogeneraattori vaatii useita malleja, ja FreeLogoDesign-logon luontityökalulla on paljon niistä tarjottavaa
 • Eri kokoja ja muotoja – tämän työkalun avulla voit tallentaa tiedostoja useassa koossa ja muodossa, kuten PNG, JPG ja SVG
 • Tiliä ei tarvita – jos haluat luoda hauskan, upean ja helpon logon tällä työkalulla, sinun ei tarvitse edes rekisteröidä tiliä

hinnoittelu

 • Matala res – vapaa
 • Korkea res – 34 dollaria
 • Verkkosivusto- ja logopaketti – 109 dollaria

LogoMaker

LogoMakerin kotisivu

LogoMaker on yksi markkinoiden suosituimmista vaihtoehdoista. Nopea ja yksinkertaisuus ovat tämän logon luojan pääpiirteitä. Sen avulla voit luoda upean logon muutamassa minuutissa, ja siihen liittyvät räätälöintityökalut ovat esimerkkejä.

Tämä ohjelmisto on tehty nopeudelle, ja mukana on yli 10 000 erilaista esiasetusta ja mallia, joista voit valita. Mutta pelkkä logon luomispotentiaali ja monet mukautusvaihtoehdot eivät ole tämän työkalun pääkohdat.

Toisin kuin muut työkalut, joiden avulla voit tehdä vain logon, tämän avulla voit oppia tekemästäsi. Sen mukana tulee joukko e-kirjoja logon luomisesta ja joitain olennaisia ​​artikkeleita itse prosessista. Vaikka voit luoda logon muutamassa minuutissa, voit myös viettää tunteja suunnitellessasi magnum opustasi edes ymmärtämättä sitä.

Avainominaisuudet

 • Ainutlaatuinen logo – tämän hienon työkalun avulla voit luoda täysin ainutlaatuisen logon yrityksellesi
 • Työskentele suunnittelijan kanssa – Tämän työkalun avulla voit ottaa yhteyttä ammattisuunnittelijaan auttamaan sinua logossa
 • Lukuisia versioita – jos valitsit työskennellä suunnittelijan ominaisuuden kanssa, saat rajattomia versioita, kunnes olet tyytyväinen tuotteeseesi
 • Erinomainen asiakaspalvelu – jos et ole tyytyväinen logosi, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen, miellyttävään ja reagoivaan asiakaspalveluun
 • 10000 esiasetusta – vaikka jotkut työkalut saattavat tarjota pari tuhatta esiasetuksia ja malleja, LogoMaker-online-logon luonti antaa sinulle 10000 erilaista mallia ja esiasetusta, joista valita

hinnoittelu

 • Voit luoda niin monta logoa ilmaiseksi lataamatta
 • Perus – 39,95 dollaria
 • Palkkio – 59,90 dollaria

NameCheap-logovalmistaja

NameCheap Logo Maker -kotisivu

Namecheap-ilmainen logovalmistaja on suosittu verkkotyökalu, joka keskittyy opastetun logon luomiseen. Kaikki ihmiset maailmassa eivät ole yhtä luovia kuin suunnittelijat, eikä jokaisella ole lahjaa suunnittelusta. Tässä nimimerkki tulee pelaamaan. Se opastaa sinut läpi logon luomisprosessin kaikissa vaiheissa ja antaa sinulle lopputuloksen huippuluokan logolla yrityksellesi.

Toisin kuin monet muut työkalut, joiden avulla voit luoda logon ilmaiseksi ja vaatia maksua sen lataamisesta tai käytöstä – NameCheap-logon luomisprosessi on todella vapaa alusta loppuun. Kuten parhaatkin työkalut, tämän logon luoja antaa sinun testata logosi eri tuotteilla ja nähdä miltä se näyttää 3D-ympäristössä.

Avainominaisuudet

 • Ehdottomasti ilmaiseksi – vaikka muut ”ilmaiset” työkalut saattavat mainostaa itseään sellaisinaan, tämä todella antaa sinun ladata korkealaatuisia logoasi ilmaiseksi
 • AI-avusteinen suunnittelu – jos haluat luoda logon, AI-sukupolven työkalu on täällä auttamassa sinua
 • Mobiilisuunnittelu – sinun ei tarvitse olla tietokoneellasi luodaksesi upean logon, koska NameCheap-logo-työkalu toimii kaikissa laitteissa ja käyttöjärjestelmässä
 • Rekisteröintiä ei vaadita – Jotta voit käyttää tätä logon luontityökalua täysimääräisesti, sinun ei tarvitse edes luoda tiliä
 • SVG- ja PNG-asetukset – voit ladata logosi SVG- ja PNG-tiedoissa ilmaiseksi

hinnoittelu

 • Vapaa

LogoMakr

LogoMakrin kotisivu

LogoMakr on ehkä yksi mielenkiintoisimmista ilmaisista logotyökaluista asioiden vapaalla puolella. Toisin kuin muut laitteet, jotka tekevät suurimman osan työstä puolestasi, tämä on logon luontityökalu, joka on tarkoitettu amatöörisuunnittelijoille.

Jos pidät itseäsi luovana ihmisenä, tulet rakastamaan tätä ohjelmistoa. Online-logoMakr-logosuunnittelutyökalun avulla voit luoda upeita logoja nopeasti ja antaa sinulle jopa ohjevideon prosessin alussa..

Avainominaisuudet

 • Tuhannet osakekuvakkeet – jos haluat luoda nopean logon tällä työkalulla, sinulla on valtava määrä materiaalia, jonka avulla voit luoda sen
 • Sadat fontit – logon luomiseen liittyy yleensä joitain kirjaimia, ja runsas fonttimäärä, jonka LogoMakr tuo pöytään, auttaa varmasti
 • Avustettu suunnitteluvaihtoehto – jos haluat ammattilaisen auttavan sinua, voit tehdä sen LogoMakrilla
 • Hyppää suoraan toimintaan – kun siirryt verkkosivuille, et tule tylsää tekstiä, sinut tuodaan suoraan logon luomiseen

hinnoittelu

 • Vapaa
 • Muokattu logosuunnittelu – 299 dollaria

Parhaista parhain

Paras logovalmistaja ei tule olemaan helppoa, mutta onnea sinulle, olemme laatineet luettelon web-ohjelmistojen creme de la creme -sovelluksista..

Parhaat ilmaiset logovalmistajat

Markkinoiden parhaiden ei aina tarvitse maksaa pientä omaisuutta. Jotkut parhaista online-logon luontityökaluista ovat ilmaisia, joten annamme kahdelle parhaalle ilmaiselle online-logon luojalle perusteellisemman arvion..

Wix-logonvalmistaja

Missä Wix-vapaa työkalu todella loistaa, on sen yksinkertaisuus. Se tarjoaa palvelemattoman palvelun, täysin ilmaiseksi. Sen pääpiirteet tekevät siitä tehokkaan työkalun, jota voidaan nähdä sekä yksityishenkilöille, tuotemerkeille että yrityksille.

Sen avulla voit käyttää logon luomiseen erilaisia ​​malleja ja esiasetuksia. Wixillä on tiukka tuotemerkkisuuntaus, ja se onkin loistava liiketoiminnan työkalu.

Avainominaisuudet

 • Monet esiasetetut ja mallit
 • Liiketoimintaan suuntautunut työkalu
 • Koko logon räätälöinti
 • Avustetun logon luominen
 • Vapaa alusta loppuun
 • Logon levyt inspiraatiota varten

Ruudun tilan logonvalmistaja

Squarespace on hyvin tunnettu verkkopalvelu, joka auttaa sinua luomaan monia asioita. Sen tehokas logosuunnittelutyökalu ei ole vain yksi kortti Squarespacen kannella. Ruututilan avulla voit luoda mielenkiintoisen mielenkiintoisen verkkosivun erittäin helposti. Aivan kuten logo-ohjelmisto, koko verkkosivuston luomisprosessi on yksinkertainen, virtaviivainen ja suoraviivainen.

Logon luomisessa prosessi on nopea, hauska ja virtaviivainen. Yksi tämän logonvalmistustyökalun suurimmista ominaisuuksista on näyttää sinulle, miltä logosi näyttää todellisessa ympäristössä. Voit nähdä, kuinka logosi näyttää paidassa, tavaroissa, käyntikorteissa ja kun sitä käytetään verkkosivustolla. Tämä toteuttamiseen keskittyminen on mielenkiintoinen lähestymistapa, koska SquareSpace itsessään on verkkosuunnittelu- ja verkkosivustojen luontityökalu.

Avainominaisuudet

 • Suora logon rakennusprosessi
 • Vahvat valinta- ja muokkaustyökalut
 • Monet tarrat, mallit ja esiasetukset
 • Ajoissa logon luominen
 • 3D-esitys korteissa, tuotteissa ja verkkosivuilla
 • Vapaa alusta loppuun

Parhaat premium-logovalmistajat

Nyt kun puhumme parhaista parhaista, haluat maksaa rahaa loistavasta logosta. Upea logo aikoo perustaa yrityksesi, ja koska käytät sitä monissa työsi osa-alueissa, sen pitäisi kestää sinulle eliniän.

Nimetty suunnittelija voi luoda loistavan logon, mutta suunnittelijan palkkaaminen vaatii huomattavia investointeja. Jos haluat luoda logosi tyhjästä, mutta sinulla on silti ammattimaista lopputuotetta, kannattaa käyttää maksettua online-logonvalmistajaa.

Looka-logonvalmistaja

Logon luontityökaluissa et voi yksinkertaisesti mennä pieleen ammattimaisten ohjelmistojen, kuten Looka, kanssa. Looka toimitetaan täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset luodaksesi täysin räätälöity logo, joka on pakollinen kaikille yrityksille. Jos haluat rakentaa brändisi tai saada haluamasi kunnostuksen, jonka yrityksesi ansaitsee, joudut sisällyttämään Lookan kaltaisen työkalun yrityssesenaaliisi.

Ohjelma on myös kohtuuhintainen, mikä tarkoittaa, että mikä tahansa yritys voi hyötyä suhteellisen pienestä sijoituksesta.
Avainominaisuudet

 • Lukuisia erilaisia ​​malleja ja esiasetuksia
 • Hauska, viihdyttävä ja virtaviivainen suunnitteluprosessi
 • Korkearesoluutioinen vienti
 • Monet vientimuodot
 • Valitse sosiaalisen median koot

Aseta se

Placeit on yksi suosituimmista maksettujen yritysten logonvalmistajista, joka keskittyy korkean resoluution logon luomiseen yrityksille. Tämän työkalun avulla voit luoda vaivattomasti upean logon, joka varmasti kestää planeetan parhaita logoja.

Sen mukautusvaihtoehdot eivät ole vakiona. He keskittyvät ohjaamaan sinua logon luomiseen ja antamaan henkilökohtaisen ilmaisun vain, jos valitset niin. Sen avulla voit jopa ladata useita kokoja, muotoja ja värejä. Siinä on yli 8000 erilaista mallia, jotka kaikki ovat ammattisuunnittelijoiden valmistamia.

Avainominaisuudet

 • Monet esiasetetut ja ammattimaisesti suunnitellut logoelementit
 • Animoidut logoasetukset
 • SIivoa vienti moniin muotoihin
 • Ohjattu ja virtaviivainen prosessi
 • Logon luominen nopeasti

FAQ

Kuinka voin luoda oman logon ilmaiseksi?

Voit käyttää mitä tahansa tämän luettelon ilmaisista logon luontityökaluista tehdäksesi hauskan, houkuttelevan ja käyttökelpoisen logon yrityksellesi. Voit jopa käyttää niitä logon luomiseen sosiaaliseen mediaan, henkilökohtaiseen tuotemerkkiisi tai tuotteeseesi – taivas on rajoitus.

Logon luominen ilmaiseksi on yhtä helppoa kuin käyttää työkalua tästä luettelosta – tai oppia vähän valokuvien muokkaamisesta YouTubesta. Aiheesta on monia opetusvideoita, ja pienemmällä rahalla on tarjolla vielä enemmän kursseja.

Mikä on paras ilmainen logovalmistaja?

Kaikki luettelossamme olevat ilmaiset logonvalmistajat ovat käyttökelpoisia vaihtoehtoja, jos haluat luoda upean näköisen logon yrityksellesi, sosiaaliseen mediaan tai tuotemerkkiin. Jos meidän olisi valittava kaksi parasta vaihtoehtoa ilmaiseksi online-logonvalmistustyökaluksi, meidän piti mennä Wixin ja Squarespaceen.

Mikä ohjelmisto on paras logosuunnitteluun?

Kaikilla tämän luettelon ohjelmistoilla on ainutlaatuiset edut ja haitat. Jos haluat tehdä nopean, ilmaisen logon, voit käyttää mitä tahansa luettelomme tarjoamista työkaluista. Jos haluat tehdä ammattimaisen logon huipputeknisillä sisustuselementeillä, voit käyttää mitä tahansa luettelomme maksettuihin vaihtoehtoihin.

Photoshop, AutoCAD, GIMP ja monet muut työkalut ovat saatavana halvalla hinnalla tai täysin ilmaiseksi. Jos haluat tehdä logon tyhjästä ja olla täysin hallinnassa tekeilläsi, haluat käyttää yhtä näistä ohjelmista. Niiden hallitseminen vie aikaa, mutta lopulta sinulla on arvokas taito.

Voinko luoda logon Photoshopissa?

Joo. Photoshop on hieno työkalu, jonka avulla voit luoda logon, mutta toisin kuin luettelon muut vaihtoehdot, Photoshopin käyttäminen on vaikeaa. Jos haluat luoda logon oikein Photoshopissa, tarvitset jonkin verran kokemusta ohjelmasta.

Photoshop on valtava, laaja ja erittäin monimutkainen ohjelma. Sinun ei tarvitse olla ehdoton photoshop-mestari luodaksesi yrityksellesi logon. Logon luominen ei tule olemaan helppoa, mutta Photoshop-sovelluksella saat kaikki haluamasi mukautukset.

Kuinka luon korkearesoluutioisen logon?

Korkean resoluution logon luominen tarkoittaa logon luomista vektorimuodossa ja sen lataamista läpinäkyvässä, täyden resoluution muodossa, kuten PNG. Haluat aina viedä logosi moninaisina koossa ja muuttujina.

Oleellista logon luomisprosessissa on, että haluat aina jättää tilaa parannuksille. Kun teet logoa, palautteen kerääminen asiakkaidesi, ikätovereidesi ja kumppaneidesi välillä on välttämätöntä. Tämän palautteen avulla voit tehdä logoon muutoksia, jotta se paremmin täyttäisi sen tarkoituksen.

Kuinka paljon ammatillinen logo maksaa?

Ammattimainen logo voi maksaa mitä tahansa muutamasta dollarista tuhanteen dollariin. Artistin palkkaaminen logon tekemistä varten ja monien muutosten tekeminen maksaa melko paljon rahaa. Jos kuitenkin teet logon itse käyttämällä online-logon luontityökalua, säästät paljon rahaa ja teet sen juuri haluamallasi tavalla.

johtopäätös

Yhden parhaan logon omistaminen tekee ihmeitä yrityksellesi. Hyvä logo on paras tapa näyttää tuotemerkkiarvot jokaiselle, joka heittää siihen jopa maapallon. Yrityksesi tarttuu ihmisten päähän, ja sinä olet ensimmäinen asia, josta he ajattelevat, kun he tarvitsevat tietyn tuotteen tai palvelun.

Jos haluat luoda logon itse, voit käyttää luettelossa annettua nay-työkalua. Työkalun käyttäminen hänen luettelosta antaa sinulle monia vaihtoehtoja tehdä silmäänpistävä logo ilman aikaisempaa suunnittelutietoa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked