Kuinka aloittaa muotiblogi

perustamisesta your personal-brändin

Saako usein kohteliaisuuksia muoti-mielestäsi? Kysyvätkö ystäväsi sinuun neuvoaksesi vaatekaapistaan? Onko sinulla kaapissa kuumimpia suunnittelijavaatteita??

Jos vastaus on KYLLÄ, harkitse muotiblogin perustamista tänään.

Sinulla ei ole vaikeuksia sopeutua muotibloggaajien yhteisöön, koska he ovat yleensä erittäin vieraanvaraisia. Brändisi perustaminen Internetiin voi myös olla erinomainen tulolähde.

Blogin luominen ei vie paljon – mutta jos haluat syvällisiä ohjeita, olemme laatineet askel askeleelta ohjeen siitä, miten muodin muokkaaminen aloitetaan!

Viisi helppoa vaihetta muotiblogin perustamiseen

 • Valitse paras blogimisalusta
 • Valitse verkkotunnuksesi
 • Luo tili tilillesi palveluntarjoajan kanssa
 • Hanki muotiblogisi verkossa
 • Löydä täydellinen teema

Valitse paras blogimisalusta

valita paras-bloggaaminen-alustalla


Niitä on suunnilleen 76,5 miljoonaa WordPress-blogeja
Ensimmäinen askel muotibloggeriksi tulossa on teknisten ominaisuuksien selvittäminen – joista ensimmäinen on CMS.

CMS, ts. Sisällönhallintajärjestelmä säästää vaivaa oppia ja ohjelmoida blogi tyhjästä, sen sijaan se tarjoaa valmiiden blogisivustojen muodin aloittamiseen. On välttämätöntä ymmärtää, että muotiblogi riippuu pääasiassa visuaaleista. Siksi sinun pitäisi valita laadukas CMS, kuten WordPress, koska sen avulla voit lisätä grafiikkaa ja optimoida sivustosi paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

WordPress.org on luotettava ja mielenkiintoinen käyttäjäystävällinen, ja se isännöi useita miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, mikä tekee siitä markkinajohtajan tällä alalla.

WordPress palvelee suurta yleisöä, mukaan lukien kuuluisia bloggaajia, yrityksiä ja organisaatioita. CMS: nä se on uskomattoman muokattavissa ja joustava; Siksi, myös ilman koodaustietoa, voit muokata blogiasi mieltymystesi mukaan. Se antaa sinulle vapauden ylläpitää dynaamista blogia kaikkialta maailmasta ilman teknisiä esteitä tai kielirajoituksia.

Valitse verkkotunnuksesi

Blogialustat
Mitä ihmiset käyttävät blogissa

muut
6%


Verkkotunnuksen valitseminen saattaa olla kriittisin vaihe aloitettaessa menestyvä muotiblogi; siksi sinun pitäisi miettiä tätä läpi.

Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten pääset alkuun muotivastausblogista täydellisellä URL-osoitteella:

 • Lyhyt on parempi. Mikä on yksi asia kaikissa menestyneissä muotisivustoissa? Heillä kaikilla on lyhyet, suloiset ja nokkelat nimet. Anna blogillesi unohtumaton nimi; pitkiä ja tylsiä nimiä on vaikea muistaa ja etsiä. Haluat jotain tarttuvaa ja ikimuistoista.
 • Pidä se tarkka. Pidä verrattain uuden muotiblogin nimi osana asioita, joista blogaat, esim. toimistovaatteet, kengät tai iltapuvut. Varmista, että otsikkoon, kuten blogin aiheeseen, sisältyy pieniä yksityiskohtia, jotta sivustosi on helposti haettavissa.
 • Tee siitä enemmän sinä. Jos olet jo kuuluisa muotityylistö tai neuvonantaja, yritä sisällyttää osa nimesi verkkotunnukseen. Jos olet kuitenkin suhteellisen uusi ja nimesi ei ole vielä massiivinen osa blogin identiteettia, anna nimesi pysyä verkkotunnuksen ulkopuolella. Voit sen sijaan esitellä itsesi blogin kautta.

Suositeltava työkalu:

Luo tili tilillesi palveluntarjoajan kanssa

set-tilin

Yli 850000 ihmiset ovat perustaneet WordPress-blogin BlueHostin kanssa

Nyt kun olet löytänyt erinomaisen verkkotunnuksen, seuraava askel on löytää isännöintipalvelu. Luotettavan web-isännän löytäminen on yhtä tärkeää kuin hyvän verkkotunnuksen löytäminen.

Täällä FirstSiteGuidessa löydämme parhaiten Bluehostin. Ne tarjoavat yksinoikeuden alennuksella, mukaan lukien ILMAINEN verkkotunnus ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ne voivat auttaa sinua saamaan muotiblogisi loistavaan alkuun edullisesti.

Jopa WordPress.org tukee Bluehost-hosting-yritystä yhtenä maailman parhaimmista ja kirkkaimmista..

WordPress Bluehost

Hanki muotiblogisi verkossa

Jokaisen isännöintipalvelun asennusprosessi on melko sama, huolimatta muutamista eroista graafisessa käyttöliittymässä. Näin kirjaudut Bluehostiin muutamassa helpossa vaiheessa:

Ensimmäinen askel

Käytä Bluehostin yksinoikeudella alennusta ja noudata linkin ohjeita. Napsauta sen jälkeen ”Aloita nyt”.

Ensimmäinen askel

Vaihe toinen

Bluehost tarjoaa valikoiman paketteja ja blogivaihtoehtoja. Mutta aloittelijana sinun pitäisi mennä perussuunnitelmaan – se sisältää kaikki uusien muotibloggaajien perusteet.

Kun tutustut kaiken toimintaan, voit päivittää premium-suunnitelmiin. Kun saat huomattavan seuraavan, hyväpalkkaisen myydyn Plus-suunnitelman, se antaa sinun käyttää rajoittamatonta palvelua tavanomaisella suorituskyvyllä.

Heillä on myös paljon isompi Pro-suunnitelma, siinä on samat avainominaisuudet kuin Plus-suunnitelmassa, mutta sillä on lisäetu korkeaan suorituskykyyn – mikä tekee siitä sopivan blogeille, joilla on valtava liikenne.

vaihe toinen

Vaihe kolme

Kuten edellä mainitsimme, oikean, mutta tarttuvan verkkotunnuksen valitseminen on välttämätöntä. Se voi tehdä tai rikkoa koko bloggaajaurasi. Lisäksi, jos nimesi on jo jonkun muun käytössä, Bluehost antaa sinulle samanlaisia ​​ehdotuksia.

vaihe kolme

Vaihe neljä

vaihe neljä

Vaihe viisi

On aika maksaa maksusi. Voit maksaa 12, 24 tai 36 kuukautta kerrallaan; mitä enemmän kuukausia sitoudut, sitä vähemmän joudut maksamaan kuukaudessa. Loput laatikot ovat vain lisäpalveluita; jätä heidät valinnaksi toistaiseksi, koska voit tulla takaisin myöhemmin, jos tarve ilmenee.

vaihe viisi

Kun olet hyväksynyt ”Käyttöehdot”, sinut palautetaan takaisin kotisivulle. Kirjaudu sisään sieltä ja kirjoita käyttäjätiedot ja valitse ja asenna WordPress.org-laajennus.

Lopulta omistat WorPress.org-blogin – muokkaat blogin teemaasi tai siirryt muotiin muodossa olevaan WordPress-teemaan. Voit muuttaa asettelua, malleja ja tehdä mitä tahansa!

Vaihe kuusi

Sinulle lähetetään sähköposti tilin vahvistamista varten. Vahvista tilisi antamasi linkin kautta antamalla salasanasi. Ilman salasanaa et voi vahvistaa tai käyttää tiliäsi.

Vaihe kuusi
Vaihe kuusi

Linkki pyytää sinua valitsemaan uuden salasanan. Valitse vahva, mutta mieleenpainuva salasana, jotta et unohda sitä.

Vaihe seitsemän

Kun olet luonut uuden salasanasi, voit käyttää sitä kirjautuaksesi uuteen tiliisi.

Vaihe seitsemän

Vaihe kahdeksan

Nyt on aika näyttää todellista luovuutta ja mukauttaa muotiblogin teema mieleisekseen. Joko valitse yksi Bluehostin ennalta määrittämistä tai käy WordPress.org kirjasto ja ota valinta sieltä.

Vaihe kahdeksan

Vaihe yhdeksän

Kun olet valinnut teeman, voit tarkastella kojetaulua kirjautumalla sisään WordPress.org-kojelautaan.

Vaihe yhdeksän

Vaihe kymmenen

Muotiblogin kapeat

naiset
70%

men
10,5%

Sukupuolineutraali
8,7%

Roolipeli
5,9%

Lapset
37%

ruumis
1,2%

Täältä voit ottaa yhteyden Bluehostin chatbot-ohjatun palvelun kanssa ohjausta varten todella muodin eteenpäin suunnatun sivuston luomiseksi – tai voit tehdä sen itse.

Vaihe kymmenen

Vaihe yksitoista

Napsauta Bluehost-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa löytääksesi räätälöintityökalut. Pelaa ympäri ja muuta mitä mielestäsi sopisi muotiblogiteemaasi – älä pelkää tehdä sivustosi kaikesta muodista.

Vaihe yksitoista

Sinun on keksittävä hauska ja omituinen esittely muotiblogisivustoltasi, jotta se voi kiehtoa yleisön ja selittää blogin ideologian.

Kun tämä on tehty, sinulla on verkkosivustosi.

Vaihe yksitoista

Onnittelut! Fashionista-blogiisi on nyt suora ja käynnissä.

Löydä täydellinen teema

Täydellinen-teemat

Tyypit muotibloggaajia

Oma tyyli bloggaajat – heistä suosituin, he lähettävät asuja ja muita asuja

Muotiblogisi on nyt suorana lähetyksenä, ja olet jo suorittanut suurimman osan tärkeimmistä vaiheista.

Kun kaikki tekniset ominaisuudet ovat poissa käytöstä, voit keskittyä vapaasti luovaan osaan, eli asioihin, jotka ajoivat sinua aloittamaan muotiblogin. Yksi merkittävimmistä tekijöistä blogin onnistumisessa on sen konsepti. Jokaisella onnistuneella muotiblogilla on teema, jota he seuraavat.

WordPressillä on valmiiksi määritetty teema jokaiselle sen alustan blogille, jota voit muokata blogin mukaan – muista vain päästä eroon kaikista oletusesimerkkeistä ja sivuista.

Koota blogin teema yhtä huolellisesti kuin pukeudutit yhteen; Valitse yli 2000 teemasta, jotka ovat läsnä WordPressin arkistossa. Jos nämä teemat eivät vastaa vaativia standardejasi, voit ostaa monia muilta kolmansien osapuolien sivustoilta.

Harkitse tulevaisuuden toiveitasi blogin suhteen, kun valitset teema, jotta nämä voivat kohdistaa oikein. Täällä on tärkeää analysoida kaikki blogin ominaisuudet ja suorituskykytekijät ja varmistaa, että kaikki on yhteensopivaa. Tämä auttaa virtaviivaista blogisi suorituskykyä.

Ilmainen tai premium?

Street tyylin bloggaajat – he julkaisevat inspiroivia ulkonäköjä valokuvaamalla kaduilla

Muotiyritykset / muotiuutiset-bloggaajat – suurin osa muodista
uutisia, ja ne kattavat myös erilaisia ​​aiheita muotimaailman taloudellisesta ja liiketoimintatyypistä

WordPressissä on laaja valikoima sekä ilmaisia ​​että premium-valintoja.

Löydät teemoja, joiden arvo on 3–1 000 dollaria, ja kaikki arvot niiden välillä. Siksi se on järkevä tapa selata ensin ilmaisia ​​teemoja ja sitten tarkastella premium-teemoja.

Asujen tavoin on parempi kokeilla ennen ostamista, joten tarkista esikatselukuvat ennen ostamista tai lataamista. WordPressin arkiston ja muiden teemakehittäjien avulla voit nähdä, millaiset heidän teemat näyttäisivät muotiblogin asettelusta, ennen kuin ostat ne.

Ostobloggaajat – he julkaisevat viimeisimmistä trendeistä ja kuratoivat kauniita kollaaseja himoiduilla kappaleilla

Elämäntapablogerit – he sekoittavat muotia
viestit, joissa on elämäntapaviestejä, voimme puhua perhe-, ruoka-, matka- ja sisustusviesteistä

Muotivalokuvausbloggerit – uusimmat toimitukset, kampanjat ja inspiroiva katselee ympäri

Yleiset muotibloggarit – kuten nimestä sanotaan, kaikki muodista, mukaan lukien ulkonäkö, toimitukset, uutiset, trendejä, joskus katutyyli, kauneus, ostokset ja muut

Tiedätkö mitä haluat?

Teemojen seulominen etsiessään täydellistä voi olla erittäin jännittävää. Liian suuri valikoima voi hukuttaa aloittelijabloggerin ja saattaa johtaa vääriin päätöksiin. Siksi on tarpeen tietää tarkalleen mitä haluat teemasta ja etsiä sitä intohimoisesti.

Lista ja priorisoi blogisi toiminnot – ne voivat olla mitä tahansa pudotusvalikoista sarakkeisiin visuaalisiin diaesityksiin esikatseluihin jne. Jaa luettelo kahteen osaan; ensisijainen tehtävä ja valinnaiset tehtävät.

Valitse luettelosta riippuen teema, joka on yhteensopiva kaikkien optimaalisten ominaisuuksien kanssa ja ainakin muutaman ei-pakollisen kanssa.

Mitä lukijat haluavat?

Valtava osa nykypäivän sukupolvea on aina liikkeellä, minkä vuoksi suurin osa lukijoista haluaa nykyään lukea blogeja älypuhelimissaan.

Tästä syystä varmista, että valitsemasi teema ei ole sidottu käyttöympäristöön ja että se reagoi kaikilla natiivi bloginlukualustoilla.

Mitä haluat saavuttaa?

Luo mielikuvitus blogin näkymistä ja käytä sitä vakiona valittaessa teemaa. Tällä tavalla säästät aikaa, vaivaa ja paljon rahaa.

Tietyt standardit mielessä vie sinut yhden askeleen lähemmäksi unelmablogiasi – olipa kyse sitten muotineuvontablogista tai muotikatsausblogista. Siksi valitse teema, joka parhaiten vastaa mielessäsi olevaa kuvaa.

Kuka on lukijasi?

Tunne yleisösi – saattaa tuntua vanhalta neuvolta, mutta vakuutan sinulle, että on tärkeää tuntea lukijasi, jotta voit ajatella heitä sanomalla kyllä ​​teemalle.

Niiden pitäminen mielessä auttaa vain kaventumaan vaihtoehtoja, joten pysyt trendissä.

Toisaalta, jos olet mielettömästi luova ja suunnannäyttäjä, älä pelkää aloittaa uutta muotiliikettä, kuka tietää, se saattaa päätyä muihin korkean muodin blogeihin!

Suosituimmat muotibloggarit, jotka voivat seurata ja ottaa inspiraatiota

Olemme jo opettaneet sinulle, miten aloittaa muotiblogi, mutta valitettavasti emme voi näyttää sinulle, miten blogintaa muodista.

Joten olemme keksineet vaihtoehtoisen lähestymistavan; aiomme sen sijaan näyttää sinulle joitain huippumuoti bloggaajia, ja toivottavasti voisit valita joitain vinkkejä muotiblogin perustamiseen.

Tässä on kolme kauneus-, muoti- ja elämäntyylibloggaajaa, jotka ovat ottaneet sosiaalisen median myrskyn kautta:

Kauneus junkie

Kirjoittaja Jen

Beauty Junkie London - verkkosivun näyttökuva

Rakkaus, Olia

mennessä Olia

Love, Olia - verkkosivun näyttökuva

Lukot ja helmet

mennessä Enocha

Lukot ja helmet - verkkosivun näyttökuva

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka paljon maksaa muotiblogin aloittaminen?

Voit tehdä ilmaisen muotiblogin esimerkiksi WordPress.com- tai Blogger-ympäristöissä. Suosittelemme kuitenkin investoimaan muutama dollari ja aloittamaan itse ylläpitämä WordPress-blogi, jotta aloitat oikealla jalalla..

Ymmärrämme, että maksaminen voi olla haastavaa, jos budjetti on vakava, mutta meillä on sopimus Bluehostin ihmisten kanssa ja olet enemmän kuin tervetullut hyödyntämään sitä.

Pienellä, vain 2,75 dollarin kuukausimaksulla voit ostaa parhaan WordPress-palvelimen, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL: n.!

Näin pienellä sijoituksella voit aloittaa menestyvän muotiblogisi helposti. Sen jälkeen voit sijoittaa yritykseesi omassa tahdissasi.

Mistä minun pitäisi blogoida?

Blogissasi on korostettava sitä, mistä tunnet voimakkaasti. Luo sisältöä sellaisten juttujen ympärille, joiden luulet voivan jatkaa ja jatkaa, ilman ikävystymistä. Tarjoa laadukasta sisältöä, joka on sekä ainutlaatuista että jättää vaikutuksen seuraajiisi.

Esimerkiksi, jos olet intohimoinen kenkiin, luo sisältöä tämän aiheen ympärille. Tai jos tiedät paljon vauvojen vaatteista tai jopa miesten vaatteista, voit myös aina blogoida siitä; Internetissä ei ole paljon vauvojen vaatteita koskevia blogeja tai miesten muodin blogeja. Se voisi olla ainutlaatuinen otteesi aiheisiin!

Jos sinulla on edelleen kiinni siitä, mitä alarajasi pitäisi olla, tässä on muutamia aiheita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun:

 • Pakolliset kausiluokitukset
 • Viimeaikaiset ostoskuljetukset – kengät, laukut, vaatteet, meikki tai korut
 • Kuinka ottaa OOTD-kuvia
 • Parhaat kaupat säästöostoksille
 • Pitää katsoa muoti-TV-ohjelmia (joista puhutaan, oletko nähnyt shopaholicin tunnustuksia ?!)
 • Ikoninen uimaranta
 • Kuinka muotoilla työasuja
 • Tarkista uusi putoamislinja
 • Kuinka pukeutua lomalle minimaalisella vaivalla
 • Mikä on kuuma ja mikä ei ole muodissa

Muista olla alkuperäinen on avain. Sekä Google että lukijat ovat riittävän fiksuja kalastamaan väärennettyjä blogeja, aivan kuten suunnittelijatuotteillekin!

Kuinka mainostaa muotiblogiani?

Olet suunnitellut upean blogin. Sisältösi on silmiinpistävää ja myös verkkosivusto näyttää erittäin söpöltä. Mutta riittääkö se?

Ei, nyt on aika mainostaa blogiasi niin, että se voi tavoittaa kohdeyleisösi. Voit tehdä niin monella tapaa. Kokeile virheitä löytääksesi sinulle parhaan vaihtoehdon:

 • Luo Facebook- ja Instagram-sivut ja jaa blogisi linkit kyseisillä alustoilla
 • Pyydä ystäviäsi auttamaan sinua jakamalla blogejasi ja sosiaalisen median viestejä
 • Lähetä blogin linkki hakukoneisiin, kirjaudu sisään Gmail-tiliisi ja rekisteröi URL-osoitteesi
 • Liity muotiblogger-yhteisöihin – voit käydä ja rakentaa ystävyyssuhteita ihmisten kanssa, joilla on samat intressit
 • Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa – tee Q / A-istunto Instagram-tarinoissasi, luo interaktiivisia viestejä ja löydä tapoja muodostaa yhteys seuraaviin
 • Auta muita kasvamaan – jätä kommentteja ja tykkää muista blogeista yhteydenpitoon heidän kanssaan
 • Tee yhteistyötä muiden bloggaajien kanssa, koska fanit rakastavat katsomassa heidän suosikkibloggejaan luomasta sisältöä yhdessä
 • Aloita postituslistan luominen antamalla blogin kävijöille täyttää pieni tilauslomake

Kuinka muotibloggerit saavat palkan?

Voit kääntää muotiblogin kokopäivätyössä. Blogipalvelun maksamiseen on useita tapoja – tässä on luettelo:

 • Näyttömainokset – käytä Google AdSense sijoittaaksesi mainoksia blogiisi ja saadaksesi maksun
 • Kumppanuusmarkkinointi – tehdä yhteistyötä tuotemerkkien kanssa, jotka vastaavat sisältöäsi ja paikkalinkkejä; Jos joku ostaa tuotteen, saat palkkion
 • Tuotemerkkien promootiot – Suunnittelijat ja putiikit haluavat joskus maksaa sinulle mainostaa heidän tuotteitaan käyttöympäristön kautta
 • Sponsoroidut viestit – Älä mene yli sponsoroitujen tuotteiden yli, mutta anna suunnittelijoiden julkaista satunnaisesti kokoelmiaan foorumillasi
 • Luokat– Voisit tarjota lyhyitä kursseja ja seminaareja, kun saat ammattilaisia ​​bloggaamaan itse

Muista aina käyttää näitä tekniikoita maltillisesti, koska liian monet maksetut ja sponsoroidut viestit tappavat blogin uskottavuuden.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita muotiblogilla?

Mieti seuraavia tekijöitä, jos haluat arvio siitä, kuinka paljon voit ansaita:

 • Kuinka paljon työtä sinä laitat?
 • Onko sisältösi sijoittamisen arvoinen?
 • Onko sinulla vaikutusvaltainen läsnäolo?

Muutamia esimerkkejä ovat:

Ansaitset aivan kuten mikä tahansa muu työ, taitosi ja kykyjesi mukaan, joten älä menetä toivoasi ja tavoittele tähtiä.

Hyödyllisiä resursseja

 • Asiantuntija muotibloggarit
 • Opi käyttämään WordPressiä (video-ohjeiden kanssa)
 • Kuinka kirjoittaa ja luoda loistavaa blogisisältöä
 • Kuinka mainostaa blogiasi ja sen sisältöä
 • Kuinka ansaita rahaa blogistasi

johtopäätös

Hyvää työtä, kaverit! Seuraamalla tätä opetusohjelmaa olet oppinut perustamaan muotiblogin. Suunnittele blogin tavoitteet ja suunnitelmasi pitkällä tähtäimellä ja aloita työskentely. Tee muodin mielesi laskemaan ja kuratoi online-muodin läsnäoloa huolellisesti, aivan kuten offline-tilassa!

Onnea uudelle urallesi, muotiblogija!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked