Hogyan adhatunk hozzá kattintható telefonszámokat a WordPress programhoz

kattintható-phone-numbers-wordpress.png

Az okostelefonok uralják a világot. Nem kell megismételnünk, hogy az okostelefonok megváltoztatják a világot, és mire képesek. Tudjuk azt is, hogy a modern társadalomban minden Ön által létrehozott weboldalnak reagálónak kell lennie. De mi történik azokkal a telefonszámokkal, amelyeket a WordPress-bejegyzésbe és -oldalakra ír?

A legújabb okostelefon-modellek többsége automatikusan felismeri a telefonszámot. Nos, ez legalábbis igaz, ha ezt a számot megfelelő formátumban írta meg, amely tartalmazza az ország- és körzetszámot:

  • <(Area Code) >

Sajnos nem minden okostelefon azonos, és nem mindegyik ismeri fel a telefonszámokat minden formátumban. Sokan még mindig öt éven felüli telefonokat használnak, és valószínű, hogy a telefonszámokra, még akkor is, ha helyesen írják őket, nem lehet kattintani. Ebben az esetben még akkor is, ha létrehozott egy fantasztikus webhelyet, amely felhívja a felhasználókat arra, hogy felhívják Önt, problémákba kerülhetnek. Ha ezeknek a felhasználóknak le kell írni, lemásolni, beilleszteni vagy beírni a számot, akkor valószínű, hogy megtérít. Mielőtt elveszítné a türelmetlen ügyfeleket, akik nem akarnak zavarni a számokat, minden okostelefon-felhasználó számára elő kell készítenie a gyepot, készüléktől függetlenül.

Adjon hozzá kattintható telefonszámokat

Kattintható telefonszám

Ha csak egy kattintható telefonszámot kell hozzáadnia a webhelyéhez, akkor nem kell telepítenie a kiegészítőket. Ezt megteheti egy egyszerű HTML-sorral, amely valójában megegyezik a normál hivatkozással. Lássuk, milyen egyszerű ez valójában:

    1. Nyisson meg egy bejegyzést a Szövegszerkesztőben, vagy használja a kódot egy sablonban
    2. Másolja és illessze be a következő sorok egyikét:
    +1 (234) 567-8912
  1. A telefonszám megváltoztatása
  2. Bejegyzés mentése, közzététele vagy előnézeteNéhány évvel ezelőtt a TEL protokoll tökéletesen elvégezné a munkáját a mobil felhasználók számára. A probléma az volt, hogy a kattintható telefonszámokat az olyan asztali böngészők nem ismerték fel, amelyek vagy egyáltalán nem szoktak lenni, vagy akár hibaüzenetet jelenítenek meg. Ma a fejlesztők kijavították a problémát, és a protokollt minden modern böngészőben használhatja. Miközben megnyitja a telefonszámot és elkezdi hívni okostelefonokon, az asztali számítógépek felkészítik a Skype-t hívásodra.

Használja a Skype hívást

De mi van, ha azt akarja, hogy az okostelefon felhasználói választhassanak a normál és a Skype hívás között? Ne aggódj; akkor csak meg kell változtatnia a hivatkozás protokollját. Tehát a TEL protokoll helyett használja a CALLTO protokollt:

+1 (234) 567-8912

Ha Skype-t használ, akkor is engedélyezheti a felhasználók számára, hogy felhívjanak a Skype-név megadásával:

Skype

Használjon SMS-t

Tudta, hogy hivatkozást is létrehozhat az SMS-üzenetküldéshez? Mint már gondoltál, akkor csak meg kell változtatnia a protokollt. Amint számíthat arra, ez a link semmit nem fog csinálni, ha rákattint egy asztali számítógépre, ezért győződjön meg arról, hogy a felhasználók tisztában vannak-e azzal, hogy engedélyezik számukra SMS üzenet küldését vagy az ilyen link használatát, amikor a webhelyed van. érzékeny mód.

 Küldjön SMS-t a +1 (234) 567-8912 telefonszámon

Új hívás hozzáadása gomb egy ingyenes bővítménnyel

Ha vállalkozása nagy mértékben függ a telefonhívásoktól, akkor új lépést kell tennie a kattintható telefonszámok készítéséhez. Egyszerű link létrehozása helyett fontolóra veheti egy hívás most gomb felvételét, amely mindig elérhető lesz a mobil látogatói számára. Szerencsére néhány csodálatos WordPress bővítmény között van egy fantasztikusan ingyenes, amely segít elérni ezt.

Hívja most gombot

ÁR: Ingyenes

Hívás gomb a WordPresshez

Ez az ingyenes bővítmény könnyű, és a telepítéshez, aktiválásához és beállításához másodpercekbe telik. A telepítés után csak annyit kell tennie, hogy beírja a telefonszámát, válassza ki a gomb színét és annak helyét. Megjelenítheti a képernyő hívás gombját a képernyő bal vagy jobb oldalán, vagy kiválaszthatja a teljes alsó gomb megjelenítését, amely hangsúlyozza az új funkciót.

Ha a Google Analytics-fiókkal van társítva a webhelyéhez, akkor a bővítmény lehetővé teszi a telefonhívások nyomon követését azáltal, hogy minden egyes kattintáshoz eseményt hoz létre. Ez egyszerű; a plugin beállítása után hagyjon legalább 24 órát, mielőtt a Google Analytics megjeleníti az adatokat.

Hívás gomb a WordPress beállításához

Ha nem akarja megjeleníteni a gombot egy adott bejegyzésen és oldalon, írja be a személyazonosító azonosítót a beállításokba. Ilyen könnyű. A gomb megjelenítéséhez az összes WordPress oldalon hagyja üresen az utolsó beállítást.


A WordPress sok más dolgához hasonlóan, a kattintható telefonszámok létrehozása egyáltalán nem nehéz. Reméljük, hogy ez a cikk segít Önnek a saját létrehozásában. Hogy tetszik az új linkeid??

Ha további segítségre van szüksége a WordPress blogjával kapcsolatban, szintezze fel WordPress készségeit az oktatóanyagok segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked