Mikä on blogin postitus? – Täydellinen rakenne

Opi-Blogging_blogspot-sisältöä

Jos haluat aloittaa uuden blogin tai jo aloittamasi blogin, seuraava vaihe on selvittää, mitä kirjoittaa. Mikä tahansa blogin tarkoitus on, henkilökohtainen tai yritys, sisällöllä olisi kriittinen rooli blogin menestyksessä.

Sinun on ymmärrettävä, että Internet on ylikylläinen tekstisisällön kanssa. Siksi, jotta blogiviestisi erottuisivat, sinun on panostettava vakavasti ponnisteluihin loistavan sisällön luomiseksi.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka kirjoittaa blogiisi ja tehdä niistä informatiivisia.

Määritelmä blogikirjoitus

Blogiviesti on merkintä (artikkeli), jonka kirjoitat blogiin. Se voi sisältää sisältöä tekstin, valokuvien, infografian tai videoiden muodossa.

Blogitekstin rakenne

Seuraavassa on hyvän blogiviestin perusrakenne:

blogiviestien rakenne

Voit käyttää tätä mallia sivustossasi

Käytä näitä elementtejä kunkin viestin optimoimiseksi sekä lukijoille että hakukoneille:

Otsikko

Blogitekstin otsikon tai otsikon on kiinnitettävä potentiaalisten lukijoiden huomio. Ihmiset saattavat nähdä sen sosiaalisen median uutissyötteessä tai hakutuloksissa. Varmista, että sisällytät tärkeimmät avainsanailmaukset, joita ihmiset voisivat käyttää etsiessään käsiteltävää aihetta.

Julkaisupäivä

Sisällön julkaisupäivä on valinnainen, mutta suositeltavaa. Jos päivität blogiasi usein, päivämäärät voivat auttaa vierailijoita määrittämään viimeisimmät viestit. Se ei ole niin tärkeä ikivihreällä sisältösivulla, mutta sitä käytetään usein päivittäin julkaistavassa sisällössä.

Kirjailija rivillä

Kirjailija kerrallaan auttaa lukijoita tunnistamaan, kuka kirjoitti sisällön, ja on erityisen tärkeä monien kirjoittajien blogeissa. Lisäksi kirjoittaja riviltä voi antaa sisällöllesi enemmän luottamusta, jos tunnustettu kirjoittaja luo sen.

Viestiluokka

Luokkaluokat, joita käytetään ryhmittelemään sisältösi erillisiin osioihin. On suositeltavaa käyttää luokkatunnisteita jokaisessa luomassa blogikirjoituksessa. Asiaankuuluvan sisällön ryhmittely on hyödyllistä kävijöillesi ja hakukoneillesi indeksoimasta blogiasi.

esittely

Blogiviestisi ensimmäinen kappale joko pitää ihmiset lukemassa tai saamat ihmiset poistumaan. Varmista, että se pakottaa ihmiset lukemaan muun sisältösi. Sinun tulisi käyttää kohdistettua avainsanailmaasi hakukoneille ainakin kerran tässä kappaleessa.

Pääsisältö

Se on pääosa blogiviestisi sisällöstä. Ajattele otsikkoa lupauksena ja pääsisältöä lupauksen toteuttamisena. Pääsisältösi tulisi miellyttää kaikkia, jotka käyvät viestissäsi otsikon perusteella. Jos luot sisältöä, joka ei vastaa otsikkosi lupauksia, ihmiset alkavat tunnistaa blogisi täyttämättä. Blogiviestiesi pituus voi vaihdella 300 – 3 000 tai enemmän sanoja. On parasta vaihtaa viestien pituutta, kun saat käsityksen siitä, mikä parhaiten sopii yleisöllesi.

Sub-otsikoita

Monet ihmiset tarkistavat blogin sisällön sen sijaan, että luisit sitä sanasta sanaan. Kirjoita alaotsat, jotka jakavat sisältösi sulaviksi osioiksi. Varmista, että nämä alaotsat edustavat sisällön sisältöä.

Lihavoitu teksti

Käytä lihavoitua tekstiä muutamalla pääsisällön alueella auttaaksesi korostamaan tärkeitä kohtia. Käytä sitä valikoivasti. Muutoin koko artikkeli näyttää lihavoitulta, jolloin poistetaan mahdollisuus korostaa keskeisiä sisältöosia.

Luettelomerkit / numeroidut luettelot

Vaikka et halua, että koko viestisi täytetään luettelomerkillä tai numeroilla, nämä luettelot auttavat erottamaan vaiheet ja hyödyllisen sisällön taulukot.

tiedotusvälineet

Täydennä sisältösi tekstiosa medialla, kuten liittyvillä kuvilla ja videolla. Se auttaa hajottamaan sisällön ja havainnollistamaan pisteitäsi paremmin.

Vähiten mitä voit tehdä, on sisällyttää esitelty kuva viestiisi. Lisää viestisi tärkein avainsanailmaus kuvan tiedostonimeen sekä ALT-tunniste. Se auttaa sinua viestisi optimoinnissa.

johtopäätös

Päätelmän tulee olla kappale tai kaksi viestin lopussa, jotta voit tehdä yhteenvedon kirjoittamasi sisällöstä. Lukijan tulisi ymmärtää mitä materiaalia olet katkennut. Jos he eivät toimineet, mahdollisuudet ovat, he palaavat takaisin katsomaan, mitä he ovat voineet unohtaa.

Kehotus toimintaan

Blogiviestisi viimeisen rivin tulisi olla jonkinlainen muoto a kehotus toimintaan. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin pyytää lukijoita jakamaan ajatuksensa kommentteihin tai jakamaan viestin sosiaalisessa mediassa. Jos kirjoitit viestin mainostaaksesi tiettyä tuotetta tai palvelua, toimintakehotuksen tulisi rohkaista lukijaa oppimaan lisää siitä.

Sosiaalisen jakamisen painikkeet

Sosiaalinen media on hyödyllinen väline blogin sisällön mainostamiseen. Sinun on ehdottomasti sisällytettävä sosiaaliset painikkeet kaikkeen sisältöön, jotta ihmiset voivat jakaa sen helposti sosiaalisissa verkostoissa. Voit sijoittaa ne sisällön yläosaan, alaosaan tai sivulle kelluvana widgetinä.

Kommentit-osio

Blogiviestisi sisällön lisäksi kommentit ovat blogisi tärkein osa. Tämä kohta antaa lukijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssasi ja muilla vierailijoilla. On tärkeää, että vastaat kommentteihin ja avaat keskustelun.

Sinun ei tarvitse sisällyttää kaikkia tämän luettelon elementtejä jokaiseen viestiin. Varmista, että sinulla on aina kiinnostava esittely, laadukas sisältö ja vankka johtopäätös.

Kuinka kirjoittaa ensimmäinen blogiviestisi

Ensimmäinen on vaikein kirjoittaa, ja on todennäköistä, että tunnet kuin Alice Ihmemaassa. Mutta on tärkeää ajaa itsesi mukavuusvyöhykkeeltäsi ja viedä työsi sinne.

Ensimmäisessä viestissäsi voit ottaa hetken ja esitellä itsesi. Kerro lukijoillesi, kuka olet, mikä motivoi sinua blogin kirjoittamiseen ja mitä kirjoitat. Viestin otsikko voi olla ”Tervetuloa blogiini” tai “Ensimmäinen blogini”. Voit myös esitellä seuraavan blogiviestisi täällä, jossa puhut tietystä aiheesta.

Suositeltu lukeminen: Miten kirjoittaa blogisisältöä

Esimerkkejä hyvistä blogiviesteistä

Blogiviestisi otsikon pitäisi vangita lukijoita ja näyttää heille arvoehdotus. Sen tulisi sisältää tärkeimmät avainsanasi ja hyöty, jonka lukijasi saavat blogiviestistä.

Harvat blogiviestien ideat:

johtopäätös

Nyt olet oppinut perusteet ja ymmärtänyt blogitekstin rakenteen. Seuraava asia on kokeilla sisältöäsi. Blogiviestiesi on erotuttava internetistä tulvan sisällön merestä. Yritä olla erilainen ja lähestyä kohdetta uudesta näkökulmasta, joka voi olla jopa kiistanalainen. Onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked