Kuinka tulla viranomaisbloggeriksi niche-sivustollasi

Opi-Blogging_Authority-bloggaaja

Siellä on niin paljon erilaisia ​​bloggaajia, jotkut haluavat ilmaista itseään ja antaa inspiroivia neuvoja niille, jotka sitä tarvitsevat, toiset haluavat muuttaa bloginsa jotain muuta, tulla todellisista auktoriteettibloggeista, joita arvostetaan teollisuudessa ja saavuttaa villi menestys.

Suurella joukolla heistä ei kuitenkaan ole aavistustakaan, kuinka muuttaa itsensä amatööreistä ammattilaisiksi. He haluavat vakiinnuttaa itsensä auktoriteettina, mutta eivät vain näytä nostavan ääntään ja tulla kuulluksi.

Se on erittäin meluisa maailma, joten jos haluat olla äänekäs, sinulla on oltava auktoriteetti. Ilman sitä päätät vain kuiskata ja kukaan ei oikein kuule, mitä sanot. Kun sinulla on auktoriteettia, sinulla on myös uskottavuutta ja voit helposti kiinnittää huomion, erottua joukosta ja innostaa uskollisuutta.

Kuinka voit saavuttaa tämän? Kuinka sinusta voi tulla auktoriteettipäivän bloggaaja omassa kapealla? Ei ole varmasti salaista kaavaa, jolla voit saavuttaa haluamasi menestyksen yön yli, mutta on olemassa useita kokeiltuja ja totta tekniikoita, jotka voivat ehdottomasti auttaa sinua matkallasi ammattilaisbloggaajaksi, joten lue nämä ja lue ne.

8 vaihetta tullaksesi viranomaisbloggeriksi omassa nicheessasi

Luottamuksen luominen

Sinun on tehtävä, jotta blogiisi saadaan enemmän huomiota rakentaa luottamusta lukijoidesi kanssa. Luottamuksen rakentaminen inspiroi uskollisuutta ja auttaa sinua eristymään tuhansien blogaajien joukossa. Luottamuksen luominen tarkoittaa sitä, että yleisölle annetaan asiaankuuluvia ja hyödyllisiä tietoja, jotka antavat heille todellista arvoa.

Sisältö on kuningasta, kuten olet ehkä kuullut tuhat kertaa, koska juuri se auttaa ihmisiä oppimaan lisää sinusta ja siitä, mitä sinulla on tarjottavanaan. Jos tarjoat jatkuvasti korkealaatuista sisältöä, joka auttaa kohderukijaasi ratkaisemaan ongelmansa, he näkevät sinut luotettavana ja luotettavana tietolähteenä. Sinusta tulee heidän go-to-resurssi aina, kun he tarvitsevat jotain, jonka vain sinä voit tarjota.

Saatat ajatella, että tämä on helpommin sanottua kuin tehtyä, mutta jos tutkit kohdeyleisöäsi ja opit lisää heidän kiinnostuksistaan ​​ja mieltymyksistään, tiedät tarkalleen, mihin suuntaan sinun kannattaa luoda sisältöä luotaessa, ja pystyt valmistamaan vakuuttavia blogin kirjoituksia. joka tyydyttää jokaisen lukijan tarpeen. Säännöllisen arvon tarjoaminen on juuri sitä, mikä auttaa sinua luomaan lukijoihisi lukijoidesi kanssa ja asettamaan sinut oikealle tielle tullaksesi viranomaisbloggeriksi.

verkostoituminen

verkostoituminen

Verkottuminen on yksi perimmäisistä avaimista menestykseen blogosfäärissä. Monilla auktoriteettibloggeilla on miljoonien ihmisten huomio ja jos muodostat yhteyden heidän kanssaan ja osaksi heidän sisäpiiriään, saat upean mahdollisuuden erottua bloggaajien laajassa meressä..

Verkottuminen muiden bloggaajien kanssa ja suhteiden muodostaminen heidän kanssaan voi avata sinulle paljon ovia ja auttaa tavoittamaan huomattavan määrän uusia lukijoita. Heitä seuraavat ihmiset todella luottavat heihin, joten jos he sanovat sinulle hyvän sanan ja suosittelevat blogiasi, heidän seuraajansa näkevät sinut myös luotettavana lähteenä. Et enää ole vain uusi bloggaaja, joka yrittää saada sen aikaan siellä, koska pelaat isojen koirien kanssa ja tulet lopulta yhdeksi.

Jos osallistut blogikokouksiin, saat mahdollisuuden tavata useita auktoriteettibloggaajia omalla markkinaradallasi. Voit luoda yhteyksiä, jotka voivat johtaa vuosien hedelmälliseen yhteistyöhön ja jopa pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Voit jopa haastatella ja kutsua osallistumaan muihin konferensseihin ja tapahtumiin, ehkä sinut jopa pyydetään puhumaan tapahtumassa. Paljon jännittäviä juttuja voi tapahtua, minkä vuoksi verkottuminen on yksi parhaista asioista, joita bloggaajalle voi tapahtua.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun tulisi tehdä verkotettaessa, on pääsy vierasblogien maailmaan. Se auttaa luomaan arvokkaita yhteyksiä ja tavoittamaan melko paljon lukijoita. Saat paremman altistumisen ja asetat itsesi kentälläsi viranomaiseksi.

Ammattimaiset kirjoitusmenetelmät

kirjoitusmenetelmät

Palaamme takaisin sisältökysymykseen, mutta sen merkitystä ei todellakaan voida korostaa tarpeeksi. Jos haluat tulla menestyväksi bloggaajaksi, sinun on maalattava todellisen ammattilaisen muotokuva. Kirjoitustyyliisi on osoitettava, että olet joku, joka tuntee alaa ja ulos, ja joka tietää tarkalleen, mitä lukijoiden ongelmien ratkaiseminen vie.

Persoonallisuuden ja humoristisen huomautuksen lisääminen tarvittaessa ei todellakaan ole epäammattimaista. Itse asiassa henkilökohtainen sisältö on mitä ihmiset nauttivat ja haluavat lukea. Siksi voit vapaasti rentoutua ja näyttää ihmisille, kuka olet. Juuri se auttaa sinua yhteydenpitoon heihin paremmin ja kiinnittämään heidät blogiisi.

Se, mikä auttaa sinua luomaan auktoriteettia eniten, on kuitenkin hyvä tutkimus ja käyttämien lähteiden hyvittäminen sen sijaan, että esität niitä omina mielipiteinäsi. Älä koskaan varasta muiden ihmisten sisältöä, vaan lainaa heitä, jos haluat käyttää heidän viestiään huomautukseen. Mikä tärkeintä, varmista, että kielioppi on virheetön, koska se auttaa sinua entistä uskottavampana.

yhteistyö

Yhteistyö muiden bloggaajien kanssa on aina hyvä valinta. Älä kuitenkaan sekoita yhteistyötä verkottumiseen. Verkottuminen tarkoittaa uusien yhteyksien luomista ja suhteiden luomista muiden bloggaajien kanssa, mutta yhteistyö on verkottumisen tulosta.

Siksi, kun olet luonut vahvat yhteydet, varmista, että työskentelet yhteistyössä viranomaisbloggareiden kanssa, koska se auttaa sinua ylittämään potentiaalisi. Kun yhdistät voimat samanhenkisten ihmisten kanssa, voit saavuttaa niin paljon enemmän kuin jos työskentelisit yksin.

Vieraslähetysten lisäksi voit työskennellä yhdessä useissa ryhmäprojekteissa, kuten esimerkiksi kirjoittaa e-kirja, johon useat bloggaajat osallistuvat yhtä paljon. Jatkuva yhteistyö vaikutusvaltaisten bloggaajien kanssa voi todella mennä pitkälle, joten sinun tulisi ehdottomasti käyttää sitä kaikkiin mahdollisuuksiinsa.

Omistautuminen virheisiisi ja korjaamasi työsi

omista virheesi

On paljon blogivirheitä, joita sinun tulisi välttää, mutta jos teet virheen blogointimatkalla, se ei todellakaan ole maailman loppua. Vaikka teet jatkuvasti virheitä, sinun on lopetettava ja pohdittava, mitä voit parantaa blogin parantamiseksi, jotta et vaarassa joutua kanin reikään, josta et löydä tieltäsi.

Siitä huolimatta, että jos teet virheen, sinun täytyy omistaa se. Olipa kyseessä jotakin vähäistä kirjoitusvirheenä vai oletko saattanut toimittamaan vääriä tietoja huonon tutkimuksen takia, sinun on tunnustettava, että olet väärässä ja korjaamaan työsi.

Jos et piiloutu omien virheidesi taakse tai edes syytä niitä toiseen, luotat enemmän luottamusta. Loppujen lopuksi olet ihminen, ja virheitä on luonteeltasi, mutta niiden omistaminen vie rohkeutta ja itsetuntemusta, ja juuri se saa seuraajat kunnioittamaan sinua enemmän.

Ainutlaatuisen reunan löytäminen

Tarjoaa jotain ainutlaatuista, jota lukijasi eivät löydä muualta, ja se erottaa sinut juuri muista blogisi bloggaajista ja auttaa sinua erottumaan. Ainutlaatuisen reunan löytäminen antaa sinulle lukijoillesi jotain uutta ja tuoretta, joka todella auttaa muuttamaan.

Kuinka monta kertaa olet törmännyt uuteen blogi-viestiin, jonka voisit vannoa, että olet jo lukenut aiemmin? Tiedät, että sitä ei plagioida, mutta se ei vain näytä tarjoavan mitään sellaista, jota ei ole jo sanottu tuhat kertaa. Ihmiset eivät halua tuhlata aikaa lukemaan jotain mitä he tietävät. He haluavat jotain uutta, joka voi antaa heille arvoa ja hyödyttää heidän elämäänsä.

Älä hukkaa bloggaajien mereen, jotka pyörittävät samanlaista sisältöä uudestaan ​​ja uudestaan, vaan tekevät sen sijaan oman käänteen ja omaksua toisenlaisen lähestymistavan. Katsele käsiteltäviä aiheita kokonaan uudesta näkökulmasta, ja opit varmasti tietäsi todella tullut auktoriteettipäivän bloggaajaksi omassa markkinarakoessasi.

Viesti kuin ammattilainen

Jos haluat auktoriteettia, sinun on kommunikoitava kuten ammattilainen. Vältä kliseitä ja pysy poissa žargonista, mutta muista kirjoittaa puhuessasi. Käytä ystävällistä ja keskustelevaa äänentoistoa, koska puhut yleisölle, et kirjoita koulutehtävää.

On kuitenkin tärkeää päästä tuohon kohtaan ystävällisen ja ammattimaisen viestinnän välillä. Entinen on elintärkeää sitoutumiselle ja yhteydenpito lukijoihisi, mutta jälkimmäinen on välttämätöntä luottamuksen ja uskottavuuden sekä viime kädessä auktoriteetin luomiseksi.

Yksi parhaimmista neuvoista, joita voit saada, on toimia kuten sinulla on valtuudet, vaikka sinulla ei olisi sitä vielä. Tämä tarkoittaa, että sinun on osoitettava luottamusta ja seisottava tiukasti jokaisen kirjoittamasi sanan takana. Se auttaa sinua todella kommunikoimaan ammattilaisen tavoin, ja ennen kuin tiedät sen, lukijasi tunnustavat sinut auktoriteettibloggerina, joka osaa parantaa elämäänsä.

Älä ole tahmea

Tämä on yksi huonoimmista virheistä, joita voit tehdä bloggaajana. Jos olet taitava, ainoa saavutettava asia on jättää huono maku lukijoiden suuhun, puhumattakaan muista blogistasi omalla kapeallasi. Tämä on täsmälleen sama kuin tahmea jokapäiväisessä elämässäsi – kukaan ei pidä siitä.

Älä esimerkiksi mainosta itsesi muiden blogeissa ilman aikaisempaa suostumusta tai edes varasta heidän sisältöä tai kuvia, jotka he ovat lähettäneet. Tämä on iso rasva EI, ja et todellakaan ansaitse kunnioitusta. Se on erittäin epäammattimaista ja kaikenlainen tarttuvuus on varma tapa epäonnistumiseen.

johtopäätös

Jos haluat tulla auktoriteettipäivän bloggaajaksi omassa nichessäsi, muista noudattaa näitä vinkkejä, sillä ne auttavat ehdottomasti tasoittamaan tietä nopeasti siirtymiseen amatööreistä ammattilaisiksi. Sinun on investoitava paljon vaivaa rakentaaksesi tietä menestykseen, mutta nämä menestystä tuottavat tavat ovat erinomaisia ​​pikakuvakkeita, jotka sinun tulisi ottaa, koska ne auttavat ehdottomasti nostamaan ääntäsi ja eristymään blogimaailmassa..

Lisäresurssi, jota suosittelemme lukemaan – jos haluat tulla tunnetuksi ammatillisessa elämässäsi ja vaikuttaa muihin, on Mark Knoll -teoksen kirjoittanut kirja, jonka nimi on KNNA, voimakas vaikuttaja ja suuri markkinoija. Voit tarkistaa sen tässä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked