Blogging Statistics 2020: Kuinka monta blogia on olemassa?

blogging-stats otsikko

Tämä artikkeli antaa sinulle vastauksen yleisimpaan kysymykseen:

Kuinka monta blogia on?

On enemmän kuin 600 miljoonaa blogia Internetissä vuonna 2020, ja tämä määrä kasvaa joka päivä.

Löydät myös vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

Kuinka moni blogii? Kuinka moni lukee blogeja säännöllisesti? Kuinka paljon aikaa he viettävät niiden lukemiseen? Mistä kaikki nuo ihmiset tulevat? Mikä blogging-alusta on suosituin?

Mielenkiintoisia blogin tilastoja
 • Internetissä on yli 600 miljoonaa blogia vuonna 2020
 • 77% ihmisistä lukee säännöllisesti blogeja verkossa
 • 67,5% bloggaajista aloitti uransa, koska he halusivat ansaita rahaa
 • Menestyneet bloggaajat viettävät keskimäärin 4 tuntia kirjoittaakseen viestin
 • 67% päivittäin postitsevista bloggaajista sanoo menestyvänsä
 • Paras hakukoneoptimoinnille 1 890 sanan keskimääräinen blogin postituspituus
 • 97% bloggaajista käyttää sosiaalista mediaa tulostensa parantamiseksi
 • 61% Yhdysvaltain verkkokäyttäjistä on ostanut jotain blogin lukemisen jälkeen

Jos olet tosissasi bloggaamisesta, sinun pitäisi ottaa aikaa tarkastella säännöllisesti bloggaamista koskevia tilastoja. Ilman selkeää tietoa blogiviestiesi suorituskyvystä, et voi tietää, tarvitaanko joitain muutoksia vai ei.

Sinun tulisi kuitenkin tarkistaa myös verkossa saatavilla olevat yleiset blogitilastot, ei vain blogiisi liittyviä. Tällä tavoin saat paremman käsityksen siitä, kuinka voit parantaa kirjoitustasi kohderyhmien tarpeiden huomioon ottamiseksi oikein.

Loppujen lopuksi bloggaamista käytetään usein liiketoimintastrategiana tai osana laajempaa digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Jotta mikä tahansa suunnitelma onnistuu, sinulla on oltava tietoa nykyisistä suuntauksista, lukija-mieltymyksistä ja kilpailijan suorituskyvystä.

Seuraavat blogitilastot ja tosiasiat keskimääräisestä blogitekstin pituudesta, blogien lukumäärästä, eniten lukeneista blogeista ja muista tekevät selväksi, mikä blogiin tekee onnistuneen ja mitä voit tehdä lisätäksesi lukijaasi.

Tutustu 47 perusteelliseen blogitilastoon, joista jokaisen bloggaajan tulisi olla tietoinen.

Contents

Nopea kurkistus bloggaamisen maailmaan

hiipiä bloggaaminen

Nämä ovat kaikki olennaisia ​​kysymyksiä, jotka antavat sinulle paremman kuvan blogin lukijakunnan tilastoista ja kilpailustasi.

Mitä enemmän opit yleisistä suuntauksista, sitä paremmin ymmärrät oman blogin menestys. Keskimääräisten säännöllisten blogin lukijoiden lukumäärästä riippuen voit arvioida odotettavissa olevan yleisön koon. Blogien pituutta voidaan mukauttaa sen mukaan, kuinka paljon aikaa he viettävät lukemista. Jos kapealla on liian paljon bloggaajia, voit varmistaa, että bloginne erottuu olemalla hieman tarkempi tai valitsemalla aiheita, jotka eivät ole niin yleisiä.

Tutustu bloggaajien lukumäärään Yhdysvalloissa, heidän ensisijaisiin syihinsa bloggaamiseen ja muihin merkittäviin blogitilastoihin.

1. Blogien arvioitu määrä on yli 600 miljoonaa

(Lähde: Statista.com)

Internetissä olevien blogien tarkka määrä on vaikea määrittää. Vaikka blogispesifisiä verkkosivustoja on useita, monet sivustot sisältävät vain pieniä blogiosioita ja artikkeleita. Puhumattakaan siitä, että uusia blogisivustoja luodaan päivittäin, lukemattomia poistetaan hyvin usein, ja tuhannet muuttuvat passiivisiksi. Tätä silmällä pitäen voimme silti tehdä perusteellisen arvion online-blogien arvioidun määrän määrittämiseksi. Meidän on tehtävä vain matematiikka.

Katsotaanpa ensin, että tarkastellaan minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Mukaan InternetLiveStats, Internetissä on 1,7 miljardia verkkosivustoa. Noin 36%: n ylläpitäjänä on WordPress, maailman suosituin blogi-CMS. Mutta tietysti kaikki nämä WordPress-sivustot eivät ole blogeja, ja olemme tällä hetkellä selvästi alle 600 miljoonan rajan.

On kuitenkin olemassa myös muita erittäin suosittuja blogisivustoja ja CMS-sivustoja. Tumblr-käyttötilastot näyttävät 463,5 miljoonaa tiliä, Ruututila 24,6 miljoonalla verkkosivustollaan, Wixilla ja sen 22,8 miljoonalla sivustolla, Bloggerilla ja sen 15,5 miljoonalla sivustolla jne. Vaikka olemme pessimistisiä ja oletamme, että erittäin pieni osuus kaikista yllä mainituista sivustoista ja CMS: istä on aktiivisia blogeja, Voimme päätellä, että heistä yli 600 miljoonaa tekee.

2. Bloggaajien lukumäärä Yhdysvalloissa nousee 31,7 miljoonaan vuonna 2020

(Lähde: Statista.com)

Bloggaajien lukumäärä Yhdysvalloissa

1,7 miljardin sivuston ja noin 600 miljoonan blogin kanssa on looginen johtopäätös, että myös miljoonia bloggaajia on oltava. Varsinkin nyt, kun monet yritykset ovat alkaneet keskittyä yhä enemmän orgaaniseen markkinointiin ja tarvitsevat blogeja linkkien luomiseen, tuotemerkkitietoisuuden levittämiseen ja orgaanisen liikenteen ohjaamiseen.

Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi bloggaajien lukumäärä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Statista-tutkimusosaston mukaan blogin kirjoittajien määrä Yhdysvalloissa vuonna 2014 oli 27,4. Vuoden 2016 ennuste osoitti, että vuonna 2020 bloggaajia tulee olemaan 31,7 miljoonaa, mikä on 14% enemmän. Odotukset ovat korkeat, että tämä trendi jatkuu ja että pian näemme miljoonan lisää bloggaajia.

3. Noin 5 miljoonaa blogin viestiä julkaistaan ​​päivässä

(Lähde: Internetlivestats.com)

Aktiivisten blogien lukumäärän ollessa noin 600 miljoonaa, joten ei ole yllättävää huomata, että päivittäin julkaistaan ​​yli 5 miljoonaa blogin viestiä. Tämä on poikkeuksellisen korkea, kun otetaan huomioon se tosiseikka, että monet blogisivustot eivät itse lähettä postia päivittäin. Monet heistä lähettävät vain muutaman kerran viikossa, jopa muutaman kerran kuukaudessa.

4. 36% verkkosivustoista on rakennettu WordPressiin

(Lähde: WordPress.com, W3techs.com)

36% kaikista verkossa olevista 1,7 miljardista verkkosivustosta saa virtansa yhdestä sisällönhallintajärjestelmästä, WordPressistä. Se on yli 635 miljoonaa WordPress-sivustoa, mikä tekee selväksi, että se on lopullinen markkinajohtaja.

Toinen todiste siitä, että suurin osa blogeista perustuu WordPressiin, on se, että 409 miljoonaa käyttäjää tarkastelee kuukaudessa 20 miljardia blogisivua.

Vaikka WordPress pitää paikkansa 63,2% CMS: n markkinaosuudesta, muita samanlaisia ​​alustoja on paljon. Joomla, Shopify, Drupa ja Squarespace ovat vain joitain esimerkkejä. Niiden markkinaosuus on vastaavasti 4,2%, 3,9%, 2,8% ja 2,5%. Vaikka yksikään niistä ei tällä hetkellä pysty kilpailemaan WordPressin kanssa, ne kasvavat nopeasti ja saavat päivittäin satoja uusia käyttäjiä..

suosituin Cms

5. 24,2% ihmisistä aloittaa blogeja, koska he haluavat olla itsenäisiä ammatinharjoittajia

(Lähde: Convertkit.com)

Suurin motivaatio blogin perustamiseen on itsenäinen ammatinharjoittaminen (24,2%), kun taas 17% halusi ilmaista itseään luovasti ja 16% halusi rakentaa oman yleisön..

6. 77% Internetin käyttäjistä lukee säännöllisesti blogeja

(Lähde: Quoracreative.com)

Noin 43% ihmisistä lukee vain blogin kautta, mutta 36% lukijoista pitää blogeja uskottavina, jos niihin sisältyy tapaustutkimuksia.

Blogin sisällön pituustilastot

blogin kirjoittaminen

Olit sitten vieraskirjailija, haamukirjoittaja tai sinulla on oma blogi, mielestäsi suurin kysymys on todennäköisesti kuinka monta sanaa viestien tulisi sisältää.
Kuinka kauan sinun pitäisi tehdä sisältöäsi tarjotaksesi lukijoillesi todellista arvoa, mutta pitää heidät kiinni koko ajan? Voitko lähettää viestisi lyhyessä ajassa, jonka ihmiset viettävät blogin lukemista? Kuinka kauan otsikoidesi pitäisi olla korkeampien napsautussuhteiden luomiseksi? Nämä kysymykset ovat elintärkeitä, jotta bloggaustoiminta kannattaa.

Muista kuitenkin, että vaikka on paljon blogitilastoja, jotka osoittavat tiettyjen viestien pituuden, tuovat parempia tuloksia kuin muut, ja vaikka tämä voi osoittaa sinut oikeaan suuntaan, sinun tulisi silti olla varovainen. Blogiesi menestys riippuu hienoisesta tasapainosta laadun ja määrän välillä, ja sinun ei tule unohtaa tätä. Katsotaan tämä huomioon ottaen yllä mainitut kysymykset ja katsotaan, mikä on ihanteellinen postin pituus (ainakin paperilla).

Seuraavat blogi-tilastot auttavat sinua ymmärtämään paremmin, kuinka voit kirjoittaa houkuttelevia blogin kirjoituksia sekä houkutella ja pitää lukijoita.

7. Blogitekstit, jotka ovat keskimäärin 1890 sanaa, toimivat parhaiten SEO: lle

(Lähde: Neilpatel.com)

paras blogin pituus seolle

Tämä ei tarkoita, että tämä on maaginen numero SEO: n suorituskyvylle. Se kuitenkin osoittaa, että pidemmillä viesteillä on parempi SEO-suorituskyky.

8. 2400 sanaa pitkät blogiviestit ovat menestyneiden bloggaajien huipputulos

(Lähde: Growthbadger.com)

Growthbadger kysyi yhteensä 1 117 bloggaajalta, mikä heidän viesteistään suoriutui parhaiten. Blogiviestien keskimääräinen pituus oli 2 244 sanaa (83% pidempi kuin vähemmän menestyvien bloggaajien parhaiten suoriutuneet viestit).

9. 55% bloggaajista ilmoittaa hyvistä tuloksista vähintään 2000 sanan pituisissa blogiviestissä

(Lähde: Orbitmedia.com)

Trendit osoittavat, että onnistuneet blogiviestit kasvavat vuosittain, kun yli 2000 sanan kirjoitusten määrä kasvaa vuosittain

10. Pidemmät (3 000–10 000 sanaa) viestit saavat eniten osakkeita

(Lähde: Quoracreative.com)

Ottaen huomioon, että pidempiä viestejä on parempi käyttää pitkissä salaisissa avainsanoissa, niillä on parempi SEO-suorituskyky, mikä johtaa suoraan osakkeiden kasvuun.

11. Pitkillä blogiviesteillä on 77,2% enemmän saapuvia linkkejä verrattuna lyhyempiin viesteihin

(Lähde: Backlinko.com)

Pidemmissä blogiviesteissä on vain enemmän tietoa niissä, ja siksi heillä on suuremmat mahdollisuudet löytää joku ja linkittää heidät.

Blogin kirjoitustapojen tilastot

Sen lisäksi, että tutkitaan ja tutkitaan blogiitilastotietoja, vakavien kirjoittajien tulee tutkia myös bloggaajien tilastoja. Nämä voivat näyttää sinulle, vietätkö liikaa (vai liian vähän) aikaa kirjoittaessasi viestejä, onko sinun mukautettava tapaa, jolla keksit otsikoita ja otsikoita, vai pitäisikö sinun päivittää ja julkaista vanha blogi, joka oli suuresti onnistunut.

Muiden bloggaajien tapojen tutkiminen voi auttaa sinua parantamaan kirjoitusprosessiasi ja näyttää kuinka parantaa viestejäsi. Katsotaanpa siis joitain tärkeimpiä blogin tilastotietoja ja blogin tosiasioita.

12. 23% bloggaajista ilmoitti tarvitsevansa 2–3 tuntia kirjoittaakseen blogitekstin

(Lähde: Sidegains.com)

Tämä kysely osoitti myös, että bloggaajat tarvitsevat keskimäärin 3,5 tuntia yhdestä blogitekstistä. Lisäksi se osoittaa myös, että bloggaajilla, jotka käyttävät vähintään 6 tuntia sisällön kirjoittamiseen, on parempi menestys.

13. 38% bloggaajista, jotka viettävät vähintään 6 tuntia kirjoittamalla postin, ilmoittavat hyvistä tuloksista

(Lähde: Orbitmedia.com)

aika kirjoittaa hyvä blogiviesti

Keskimäärin 30% bloggaajista kertoo menestyksestä, kun taas 38% ylittää selvästi viitearvon.

14. Menestyneet bloggaajat tarvitsevat lähes 4 tuntia kirjoittaaksesi blogitekstin

(Lähde: Orbitmedia.com)

Verrattuna vuoteen 2014 bloggaajat tarvitsevat keskimäärin 65% enemmän aikaa blogin kirjoittamiseen. Blogiviestit ovat kuitenkin nyt myös keskimäärin 56% pidempiä kuin vuonna 2014.

15. 38% bloggaajista kertoo päivittävänsä vanhoja blogin kirjoituksia

(Lähde: Optinmonster.com)

Vaikka blogin viesti on julkaistu jonkin aikaa, se voi silti ohjata orgaanista liikennettä ja saada osakkeita. Siksi on tärkeää päivittää kyseiset viestit tuoreilla tiedoilla.

16. Bloginimikkeissä, joissa on vähintään 8 sanaa, on 21% parempi napsautussuhde

(Lähde: Seotribunal.com)

Tämä tilastotiedot osoittavat, kuinka tärkeä blogin otsikko on. Oikealla avainsanayhdistelmällä ja tarttuvilla otsikkosisällöllä luojat voivat lisätä huomattavasti napsautussuhdettaan.

17. Blogin otsikoissa, joissa on kaksoispiste tai yhdysmerkkejä, on 9% korkeampi napsautussuhde

(Lähde: Socialmediaexaminer.com)

Vaikka tavuviivat tai kaksoispisteet eivät lisää napsautusta yksinään, ne ovat arvokkaita työkaluja, joiden avulla bloggaajat voivat lisätä avainsanojaan ja napsautusbaittiaan pitäen niiden otsikot loogisina.

18. 58% bloggaajista kirjoittaa 2–3 otsikkoa ennen päätöstä

(Lähde: Orbitmedia.com)

Vain 1% bloggaajista kokeilee blogeistaan ​​11 – yli 20 otsikkoa ennen päätöksentekoa. Otsikkojen määrä liittyy kuitenkin suoraan blogiviestien menestykseen.

19. 54% bloggaajista työskentelee toimittajien kanssa, kun taas 46% muokata omia viestejään

(Lähde: Optinmonster.com)

Tämä tilasto osoittaa, että sillä ei ole väliä, muokatako joku viestejään yksin tai jonkun avulla. Kaikki riippuu siitä, että sisältö on tahraton.

20. 71% WordPressin blogin kirjoituksista on kirjoitettu englanniksi

(Lähde: WordPress.com)

WordPress-blogin tilastot osoittavat, että suurin osa heistä on englantia (71%), ja espanjalaiset ovat toisella sijalla (4,7%). Heillä on maailmanlaajuinen arvo, koska suurin osa nykyään puhuu englantia toisena kielenään.

Blogin julkaisutottumustilastot

Koska olemme tutkineet kirjoitustilastot, katsotaanpa postitustilastot. Kuten voit odottaa, kuinka usein postitat uusia blogeja, voi olla suuri vaikutus siihen, kuinka paljon kohdeyleisö kiinnittää sinuun huomiota.

Jos et kirjoita viestejä tarpeeksi usein, lukijasi voivat unohtaa sinut ja löytää omia kapesi muita blogeja viihdyttää ja kouluttaa itseään. Jos lähetät päivittäin erittäin paljon blogeja, voit helposti hävittää yleisön ja saada spammin maineen. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole hyvä vakavalle bloggaajalle.

Katsotaanpa seuraavia blogin tilastoja nähdäksesi kuinka usein jotkut menestyneimmistä bloggaajista julkaisevat viestinsä, ja voit määrittää, pitäisikö sinun vahvistaa kirjoitustasi vai pitääkö sitä pienempi.

21. Blogerit, jotka lähettävät muutaman kerran viikossa, ovat 250% parempia tuloksia

(Lähde: Neilpatel.com)

183 blogia kertoivat julkaisevansa keskimäärin 22,8 viestiä kuukaudessa. Johdonmukaisuus on tärkeää parempien tulosten saavuttamiseksi.

22. 60% päivittäisiä bloggaajia ilmoittaa hyvistä tuloksista

(Lähde: Quoracreative.com)

15% bloggaajista tuottaa ja julkaisee sisältöä päivittäin, kun taas suurin osa päivittäin postittajista ilmoittaa hyvistä tuloksista.

23. 67% päivässä kirjoittavista bloggaajista ilmoittaa erinomaisista tuloksista

(Lähde: Orbitmedia.com)

Suurin osa päivittäin postitsevista bloggaajista sanoo, että heidän taajuutensa antaa heille tuloksia. Kuitenkin vain 46% blogereista, jotka lähettävät useita kertoja päivässä, sanoo, että heillä on toivottava suorituskyky.

Blogin lukutapojen tilastot

Kohderyhmän blogin lukutottumusten tunteminen on paras tapa varmistaa, että blogisi huomataan.

Jos tiedät, mihin kellonaikaan yleisö haluaa lukea, voit ajoittaa viestit sopivaksi lukijoillesi. Jos tiedät kuinka paljon aikaa he haluavat viettää lukemiseen, voit säätää blogiviestisi pituutta.

Muista vain, että sinun on tärkeää tehdä oma tutkimus yleisösi suhteen. On olemassa yleisiä blogitilastotietoja, jotka voivat osoittaa sinut oikeaan suuntaan aloittaessasi, mutta kun olet kerännyt riittävän suuren lukijakunnan, saatat nähdä, että omalla yleisölläsi on jonkin verran erilaisia ​​lukutapoja.

24. Useimmat ihmiset mieluummin lukevat blogeja klo 7–10

(Lähde: Hubspot.com)

Näyttämällä 170 000 blogin kirjoitusta HubSpot on päätellyt, että suurin osa ihmisistä lukee blogeja klo 7–10, etenkin viikonloppuisin.

25. 7 minuuttia on suositeltava lukuaika blogille

(Lähde: Buffer.com)

Keskipitkällä tutkittiin blogiviestien suorituskykyä ottaen huomioon niiden pituus ja kuinka moni ihminen tosiasiallisesti lukee niitä. Perusteellisella analyysillä he päättelivät, että 1 600 sanaa tai 7 minuutin blogin viestit sujuivat parhaiten.

Blogin sisältötyyppitilastot

blogin sisältö

Päättäminen siitä, minkä tyyppistä sisältöä käytät blogin kirjoittamiseen, voi joskus olla ylivoimaista. Voit esimerkiksi kirjoittaa luetteloita ohjeoppaisiin, mutta entä roundup-viestit ja infografiat? Pitäisikö sinun tuoda asioita hiukan muihin sisältötyyppeihin joka kerrallaan?

Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja lukijoistasi. Mutta sinun tulisi tutkia, minkä tyyppiset sisällöt tuottavat liikenteen kannalta positiivisimmat tulokset, jotta voit lisätä niitä jatkuvasti.

On kuitenkin tärkeää valita aihe, josta olet innostunut ja perehtynyt. Sinun on tarjottava lukijoillesi arvokasta sisältöä, etkä voi tehdä tätä, jos aihe tuntuu ärsyttävältä tai jos sinulla ei ole riittävää asiantuntemusta siitä.

Ja uskokaa tai älkää, suurin osa lukijoista on hyvin havaittavissa ja huomaa, jos blogiviestisi on kirjoitettu puolivälisinä. Keskity laatuun ja löydä aiheitasi, jotka sopivat kiinnostuksesi ja asiantuntemuksesi mukaan.

Seuraavat blogitilastot antavat sinulle kuvan siitä, minkä tyyppiset blogit toimivat yleensä hyvin. Käytä niitä inspiraationa, ei välttämättä tiukkoina ohjeina.

26. Laadukas sisältö voi lisätä blogin liikennettä 2 000%

(Lähde: Omnicoreagency.com)

Google asettaa orgaanisen liikenteen säännöt ja päättää, mikä sisältö näkyy. He pitävät sisällön laatua tärkeänä ja siksi hyvät artikkelit lisäävät liikennettä.

27. 17% blogin viesteistä on ”How-to” -otsikot

(Lähde: Optinmonster.com)

Ohje-blogin otsikot

Ohjeotsikot ovat erityinen luokka, joka on erittäin suosittu ja lukijoiden tunnistama. Se on selkeä viesti siitä, mitä lukijat voivat odottaa.

28. Blogi-viesteillä, joilla on korkea emotionaalinen arvo, on 1000 kertaa suurempi mahdollisuus jakaa

(Lähde: Okdork.com)

Mitä korkeampi otsikon emotionaalinen arvopiste, sitä enemmän viesti jaetaan. Pistemäärällä 40 on hyvät mahdollisuudet saada 1000 osaketta jokaisesta viestistä.

29. Yli 60% markkinoijista julkaisee saman sisällön sosiaalisessa mediassa

(Lähde: Neilpatel.com)

Kopioidusta sisällöstä sosiaalisessa mediassa ei rangaista. Siksi monet bloggaajat julkaisevat artikkeleitaan useita päiviä blogissa julkaisemisen jälkeen. Monet heistä julkaisevat saman sisällön myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Medium, Tumblr…

30. 80% markkinoijista luottaa visuaaliseen sisältöön

(Lähde: Hubspot.com)

Visuaalinen sisältö on ylittänyt bloggaamisen, koska vain 60% markkinoijista käyttää bloggaamista, kun taas 80% käyttää visuaalista sisältöä. Tämä ei kuitenkaan estä bloggaajia lisäämästä visuaalisia viestejään.

31. 47% bloggaajista lisää 2–3 kuvaa viesteihinsä

(Lähde: Orbitmedia.com)

Kuvat liittyvät suoraan blogiviestien menestykseen. Vain 30% 2–3 kuvaa lisäävistä bloggaajista ilmoittaa menestyneen, kun taas 75% vähintään 10 kuvaa lisäävistä bloggaajista kertoo saavuttaneensa hyviä tuloksia.

32. Oikeiden ihmisten valokuvien tulos on 35% suurempi kuin varastossa olevien valokuvien

(Lähde: Optinmonster.com)

Kyse ei ole vain lisätä mahdollisimman monta kuvaa. On tärkeää lisätä ainutlaatuisia kuvia, jotka ovat uskottavia ja osuvia. Lisäksi uudet kuvat voivat antaa enemmän SEO-arvoa.

33. Blogiviestien äänisisältö auttoi 45% bloggaajista saavuttamaan parempia tuloksia

(Lähde: Optinmonster.com)

Suurin osa viesteihin sisältyvästä äänisisällöstä sisältää podcasteja. Kun se tehdään oikein, ääni voi lisätä sisältöön syvyyttä ja mausteta sitä.

Blogin liikennetilastot

SEO ja sisällön markkinointi

Blogin optimointi hakukoneille on yksi kriittisimmistä vaiheista, jotka sinun on suoritettava orgaanisen hakuliikenteen ja SEO-sijoituksen parantamiseksi. Tämä alkaa avainsanatutkimuksella ja ulottuu kiinnostavien kuvien ja videoiden toteuttamiseen ja vanhempien blogiviestien päivittämiseen niiden suorituskyvyn parantamiseksi.

Mutta ohjataksesi lisää liikennettä blogiisi, sinun on mainostettava sisältöäsi säännöllisesti. Sosiaalinen media on paras veto nykyään, mutta siellä on myös maksullisia mainoksia, sähköpostimarkkinointia, SEO-tarjouksia, vierasblogien kirjoittamista ja vaikuttajamarkkinointia.

Muista kuitenkin, että orgaanisen liikenteen ajaminen on prosessi, ja tulosten huomioiminen vie jonkin aikaa. Tärkeää on olla johdonmukainen ja päättäväinen ja tavoittaa yleisösi niin paljon kuin pystyt. Jos kuitenkin käytät sosiaalista mediaa blogejesi mainostamiseen, yritä kuitenkin aloittaa keskustelu seuraajien kanssa. Kysy kysymyksiä, vastaa heidän kommentteihinsa, vastaa heidän twiitteihinsa ja yritä yleensä vain pitää heidät kiinni.

Joten tätä silmällä pitäen katsotaanpa miten muut bloggaajat ajavat verkkosivustojen liikennettä ja katso mitä heiltä voidaan oppia.

34. Videosisältö lisää 50 kertaa enemmän orgaanista liikennettä

(Lähde: Hubspot)

Videosisältö, joka johtaa liikennettä

Omnicoren tutkimus vuodesta 2018 osoittaa, että videosisällöllä on 50 kertaa suurempi mahdollisuus ajaa orgaanista liikennettä. Samaan aikaan 51% verkkokäyttäjistä suosii videosisältöä minkään muun kanssa.

35. Vuonna 2019 97% bloggaajista käytti sosiaalista mediaa liikenteen ohjaamiseen viesteihinsä

(Lähde: Orbitmedia.com)

Vaikka käytännössä kaikki bloggaajat käyttävät sosiaalista mediaa, vain 29% heistä tuntee saavansa hyviä tuloksia sosiaalisen median liikenteestä. Se on yhdessä työtä, ja sosiaalinen media on tarkoitettu lisäämään polttoainetta tulipaloon. 69% bloggaajista käyttää SEO: ta ja 66% myös sähköpostimarkkinointia.

36. 97% bloggaajista ilmoittaa, että sosiaalinen media auttaa heitä lisäämään liikennettä

(Lähde: Socialmediaexaminer.com)

Ilmaiseksi kanavaksi sosiaalinen media voi lisätä blogiisi liikennettä. 93% markkinoijaista on yhtä mieltä siitä, että sosiaalinen media antaa heille enemmän näkyvyyttä, ja 88% heistä ilmoittaa, että heidän liikenne on sen takia enemmän.

Blogin kasvutilastot

Kun olet saavuttanut tietyn virstanpylvään yleisön koon suhteen, on helppo tuntea sisältöä ja menestyä ja lopettaa yrityksesi kasvattaa blogiasi entisestään.

Jos olet tosissasi tosissasi blogiuraltasi, sinun on aina tehtävä kaikkensa laajentaaksesi tavoitettasi ja keskittyäksesi blogin kasvuun. Seuraavat ovat vain joitain blogin tilastotietoja, jotka kuvaavat, kuinka muut kasvavat yleisönsä ja laajentavat sivustonsa tavoitettavuutta.

37. 83% bloggaajista tekee avainsanatutkimusta, kun taas 26% heistä tekee sitä jokaisesta viestistä

(Lähde: Orbitmedia.com)

17 prosenttia bloggaajista ei koskaan tee avainsanatutkimusta, ja vain 17 prosentilla tuloksista on onnistunut. 53% aina avainsanatutkimusta tekevistä bloggaajista ilmoittaa vahvoista tuloksista.

38. 80% maksetuista mainoksista käytetään yleisön rakentamiseen

(Lähde: Searchenginewatch.com)

Search Engine Watchin tutkimuksessa on päätelty, että 80% markkinoista käyttää maksettuja menetelmiä yleisön rakentamiseen, 65% liikenteen ohjaamiseen ja 52% markkinarakoihin. Vain 42% pyrkii edistämään uusien palvelujen tai tuotteiden lanseerausta.

39. Lähes 60% bloggaajista viettää toisinaan vierasviestejä

(Lähde: Webinfotech.co)

Vieraiden lähettäminen on loistava tapa linkittää takaisin blogiisi ja saada lisää näkyvyyttä. Samaan aikaan bloggaajat voivat rakentaa verkkoja, joista he voivat hyötyä tulevaisuudessa.

40. Blogit ovat tärkein saapuvan markkinoinnin strategia 55 prosentilla markkinoijista

(Lähde: Hubspot.com)

Useimmat markkinoijat (61%) ovat yhtä mieltä siitä, että heidän tärkein saapuvan prioriteettinsa on SEO, kun taas 55% heistä keskittyy pääasiassa bloggaamiseen. Nämä kaksi ovat kuitenkin tiiviisti yhteydessä toisiinsa.

41. Blogiyritykset saavat aktiivisesti 97% enemmän saapuvia linkkejä

(Lähde: Hubspot.com)

Laadukasta sisältöä palkitaan paitsi lukijoiden ja osakkeiden lukumäärällä. Muut sivustot haluavat myös linkittää blogeihisi uskottavina tietolähteinä.

Blogging-yritystilastot

bloggaamisen edut

Miksi aloitit bloggaamista? Mikä motivoi sinua houkuttelemaan sisältöä samanhenkisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita samoista aiheista, joita käsittelet? Onko rahallisen luonteen pääasiallinen syy vai onko mielestäsi iloa auttaa ihmisiä oppimaan jotain uutta tai ratkaista tärkeimmät kipuhetkensä? Haluatko ehkä blogia yrityksille ja haluatko vahvistaa itsesi alansa asiantuntijaksi?

On monia syitä, miksi yksityishenkilöt ja yritykset pääsevät bloggaamiseen, mutta monet yritykset käyttävät nyt blogeja voittojen kasvattamiseksi. Ja uskokaa tai älkää, yksinkertainen, korkealaatuinen blogi voi todella tehdä ihmeitä voiton kasvattamiseksi. Monet käyttävät sitä parantamaan lyijy sukupolvensa, kasvattamaan myyntiä ja edistämään liiketoimintaansa. Toistaiseksi tämä taktiikka on osoittautunut melko menestyväksi useimmille.

Katsotaanpa siis hyötyjä, jotka motivoivat useimpia ihmisiä blogin kirjoittamiseen, ja miten he ansaitsevat blogiensa ansaitsemisen

42. 67,5% bloggaajista bloginsa ansaita rahaa

(Lähde: Growthbadger.com)

Rahan ansaitseminen on tärkein syy blogiin

Tämä on suurin motivaatio bloggausuraan. Sekä heikosti ansaitsevat (64%) että hyvin ansaitsevat (71%) bloggaajat sanovat, että tästä syystä he aloittivat sen tekemisen.

43. Aktiivisesti blogia kirjoittavien yritysten lyijykasvu on 126% parempi

(Lähde: Yourblogworks.com)

Orbit-median tutkimuksessa on päätelty, että pienyritykset, joiden blogeissa aktiivisesti työskentelevät, kasvavat 126% enemmän myyntiä.

44. 61% Yhdysvaltain verkkokaupoista väittää tehneensä oston saatuaan suosituksen blogiviestistä

(Lähde: Contentmarketinginstitute.com)

Blogimarkkinoinnilla on voimaa rakentaa luottamusta paremmin kuin missään muussa markkinointimenetelmässä. Se saa todella kuluttajien huomion ja voi olla varsin vakuuttava

45. 80% bloggaajista kertoo näkevänsä liiketoiminnan tulokset positiivisesti bloggaamisessa

(Lähde: Growthbadger.com)

Tämä osoittaa kuinka hyvä bloginpito voi olla jopa tänään, kun markkinointimahdollisuuksia on niin paljon.

46. ​​Blogit vaikuttavat asiakkaiden ostopäätöksiin, koska 47% heistä käy läpi 3–5 blogin kirjoitusta ennen ostoprosessia

(Lähde: Demandgenreport.com)

Blogit ovat edelleen yksi tärkeimmistä tutkimusvaihtoehdoista tuotteiden tai palveluiden ostamisessa. Heillä on luotettavuus kuluttajien kanssa ja he voivat antaa heille perusteellista tietoa

47. Ansaitsevilla bloggaajilla on 5,6-kertainen mahdollisuus myydä palveluita tai tuotteita kuin heikosti ansaitsevilla bloggaajilla

(Lähde: Growthbadger.com)

Enemmän ansaitsevat bloggaajat ovat yksinkertaisesti löytäneet parempia tapoja ansaita työnsä. Huikeat 45% korkean tulotason bloggaajista myy omia tuotteitaan tai palveluitaan, kun taas vain 8% heikosti ansaitsevista bloggaajista myy niin.

20 suosituinta blogisivustojen liikennetilastoa

Suurimmalla osalla keskimääräisiä blogeja on lukijakunta tuhansissa, mutta on muutamia, jotka ylpeilevät miljoonilla yksilöllisillä lukijoilla kuukausittain. Mikä erottaa nämä blogit toisistaan, on se, että niillä on erittäin korkea Domain Authority. Ne ovat luotettavia, informatiivisia ja tarjoavat arvokasta sisältöä, josta yleisö nauttii. Tämä parantaa heidän sijoitustaan ​​SERP: issä ja lisää luottamista lukijoiden keskuudessa.

Luonnollisesti mitä suurempi verkkosivustojen liikenne on, sitä suurempia voitot ja monet sivustot, joilla on miljoonia ainutlaatuisia kuukausilukijoita, saavat heiltä myös miljoonia dollareita.

Katsotaanpa joitain blogisivustoja, jotka houkuttelevat eniten lukijoita, ja katsotaan, mitkä ovat niiden arvioidut voitot.

Arvioitu kuukausittainen liikenteen haku ja orgaanisen liikenteen arvo huhtikuusta 2020 (lähde: Ahrefs.com)

arvo Verkkosivun nimi Arvioitu kuukausittainen hakuliikenne Arvioitu orgaanisen liikenteen arvo
1. https://www.techradar.com/ 54,7 miljoonaa $ 46,5 miljoonaa
2. www.cnet.com/ 33.0M $ 29,5 miljoonaa euroa
3. https://www.digitaltrends.com/ 21.6M $ 20.1M
4. https://www.huffpost.com/ 21,2 milj $ 13,4
5. https://www.tomsguide.com/ 14.2M $ 13.9M
6. https://www.nerdwallet.com/ 13.9M $ 79.2M
7. https://www.howtogeek.com/ 13.1M $ 13.3M
8. https://www.pcmag.com/ 13.1M $ 21.1M
8. https://www.pcmag.com/ 13.1M $ 21.1M
9. https://techcrunch.com/ 10,2 $ 7,4 miljoonaa
10. https://www.consumerreports.org/ 9,2 $ 14,6
11. https://mashable.com/ 8,4 miljoonaa $ 5,8 miljoonaa
12. https://thenextweb.com/ 7.6M $ 2.9M
13. https://nymag.com/ 5,8 miljoonaa $ 5,2
14. https://www.tmz.com/ 5,2 $ 5,4 miljoonaa
15. https://thewirecutter.com/ 5,1 $ 6.1M
16. https://lifehacker.com/ 4,1 m $ 4.0M
17. https://www.t3.com/ 4.0M $ 2.8M
18. https://www.engadget.com/ 3,4 M $ 2.4M
19. https://www.zdnet.com/ 3.1M $ 4.9M
20. https://gizmodo.com/ 2.5M $ 852K

Blogging ennusteet

Muutaman viime vuoden aikana bloggaaminen on kokenut valtavia muutoksia. Vielä taaksepäin vertaamalla ja vertaamalla bloggaajien lukumäärää vuodesta 2014 vuoteen 2020 verrattuna esittelemme, kuinka paljon bloggaaminen on kasvanut.

Tällä hetkellä on miljoonia blogisivustoja, miljoonia omistautuneita faneja ja lukijoita, ja tämä ei muutu pian.
Ainoat asiat, jotka voivat muuttua, ovat trendit. Blogit ovat edelleen suosittuja monien vuosien ajan, mutta niiden muodon, muodon ja sisällön odotetaan kehittyvän.

Katsotaanpa muutamia blogin ennusteita ja katsotaan mitä suuntauksia voimme odottaa blogosfäärissä:

 • Keskity edelleen visuaaliseen sisältöön
 • Sopeutuminen äänihakujen kehitykseen
 • Siirry visuaalisiin hakuihin
 • Keskity korkealaatuiseen sisältöön
 • Lisää tapauksia tytäryhtiömarkkinoinnista
 • Lisää pitkämuotoista sisältöä
 • Siirtyminen datavetoiseen bloggaamiseen
 • Laajempi SaaS-käyttöönotto

johtopäätös

Blogit voivat olla yksi palkitsevimmista pyrkimyksistä, sekä emotionaalisesti että taloudellisesti. Sinun on kuitenkin tehtävä se oikein, jos haluat kokea kaikki sen edut ja saada kaikki vaivasi kannattavaksi. Nämä blogitilastot auttavat sinua saamaan suuremman kuvan kaikesta ja asettamaan purjeet onnistuneelle blogiseikkailulle.

Lähteet:

https://www.internetlivestats.com/
https://www.statista.com/statistics/187267/number-of-bloggers-in-usa/
https://convertkit.com/reports/blogging/motivation/
https://wordpress.com/activity/
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://wordpress.com/activity/
https://blog.hubspot.com/blog/tabid/6307/bid/7345/When-is-the-Best-Time-to-Publish-Blog-Posts-Infographic.aspx
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://buffer.com/library/the-ideal-length-of-everything-online-according-to-science
https://growthbadger.com/blog-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://www.orbitmedia.com/blog/blogging-statistics/
https://seotribunal.com/blog/blogging-statistics/
https://www.socialmediaexaminer.com/6-tips-for-writing-headlines-that-drive-traffic/
https://sidegains.com/content/how-long-to-write-post/
https://backlinko.com/content-study
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://blog.hubspot.com/marketing/blogging-frequency-benchmarks
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://www.omnicoreagency.com/digital-marketing-statistics/
https://okdork.com/we-analyzed-nearly-1-million-headlines-heres-what-we-learned/
https://blog.hubspot.com/marketing/visual-content-marketing-strategy
https://optinmonster.com/google-analytics-wordpress/
https://www.hubspot.com/marketing-statistics
https://www.wordstream.com/long-tail-keywords
https://www.newmediacampaigns.com/page/seo-vs-ppc-which-provides-you-the-better-value
https://www.socialmediaexaminer.com/report/
https://searchenginewatch.com/2018/11/21/7-content-marketing-stats-2019/
https://webinfotech.co/2020/02/26/blogging-statistics-facts-and-trends-2020/
https://blog.hubspot.com/marketing/business-blogging-in-2015
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/3476323/State%20of%20Inbound%202018%20Global%20Results.pdf
https://growthbadger.com/blog-stats/
https://www.demandgenreport.com/resources/research/2016-demand-generation-benchmark-report

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked