Älä käytä FeedBurneria – 10 hienoa RSS-vaihtoehtoa WordPressille

Älä käytä FeedBurneria - 10 hienoa RSS-vaihtoehtoa WordPressille

Kun päätit aloittaa blogin, halusit tietysti, että ihmiset pääsevät helposti viesteihisi. Tavallinen käyttäjä kompastuu todennäköisesti sivustollesi hakukoneiden tai sosiaalisen median kautta ja vilkaise vain yhtä tai ehkä kahta sivua. Mutta mitä tapahtuu, jos kyseinen käyttäjä päättää seurata blogustasi säännöllisesti?

Mikä on RSS?

Verkkoblogien varhaisina päivinä ihmisten pitäisi pysähtyä kotisivullesi ja päivittää sisältöä nähdäksesi, onko sinä ja kirjoittajasi julkaissut jotain uutta. Vaikka tämä on täysin normaalia, jos haluat seurata vain muutamia sivustoja, asiat muuttuvat monimutkaisiksi ja vievät aikaa heti, kun laajennat suosikkiblogien luetteloa.

RSS-syöte

Onneksi älykkäät ihmiset kehittivät tekniikan, joka mahdollistaa automaattisen ilmoituksen uudesta sisällöstä. RSS on lyhenne, josta olet todennäköisesti kuullut. Se tarkoittaa Really Simple Syndication tai Rich Site Summary -sivua, mutta monet Internet-käyttäjät tietävät sen aivan uutissyötteinä tai syötteinä.

Vaikka monet ajattelevat sitä vanhentuneena, RSS on edelleen paljon elossa, ja miljoonat käyttävät sitä edelleen päivittäin.

RSS: n avulla julkaisijat saivat mahdollisuuden syndikoida sisältönsä helpommin ja valmistaa blogin kirjoituksia käyttäjille ympäri maailmaa. Teknologiaa hyödyntämällä uskolliset lukijasi voivat saada ilmoituksen sivuston uudesta sisällöstä selaimestaan, kolmannen osapuolen sovelluksista ja jopa älypuhelimista ja tablet-laitteista. Vielä parempi, he voivat lukea kokonaisia ​​viestejä RSS-lukijalta, jos sallit sellaisen.

Vältä FeedBurneria ja säästä aikaa ja hermoja

FeedBurner on suosittu RSS-syötteiden hallinnan tarjoaja. Vaikka olemme kaikki tottuneet siihen, että kaikki Googlesta peräisin oleva on huippuluokkaa, tämä palvelu on täynnä virheitä ja käyttäjillä on vaikea panna se täytäntöön WordPress-blogeissaan.

FeedBurnerista tuli suosittu, koska se tarjosi yksityiskohtaisia ​​tilastoja, helppoja sähköpostirekisteröintejä ja sosiaalisen jakamisen ominaisuuksia. Mutta sen aiheuttamista ongelmista on tullut aivan liian paljon käsiteltäviä.

Google lopetti myös palvelun kehittämisen, ja odotamme vain, että näemme sen kokonaan sammutuvan.

10 hienoa RSS-vaihtoehtoa WordPressille

Ennen kuin tuhlaat aikaa FeedBurnerin asentamiseen, tutustu muihin vaihtoehtoihin, jotka toimivat sinulle paljon paremmin. Onneksi suurin osa heistä tarjoaa kaiken, mitä FeedBurner tekee, mutta ne eivät tee sinua bangamaan päätäsi näppäimistöltä, kun kohtaat virheen.

1. WordPressin alkuperäinen RSS-syöte

HINTA: Ilmainen

WordPress RSS

Ennen kuin määrität uusia RSS-syötteitä ja maksat kolmannen osapuolen palveluista, haluamme muistuttaa WordPressin mukana toimitetusta ominaisuudesta. Oletuksena WordPress laatii uutissyötteesi blogiisi automaattisesti. Vaikka se on melko yksinkertainen, suurin osa bloggaajista ei tarvitse enempää kuin mitä on tarjota.

Päästäksesi RSS-syöteesi, siirry vain kohtaan www.yourblog.com/feed, ja kaikki palvelee sinulle millisekunnin kuluessa. Jos päätät käyttää alkuperäistä RSS-syötettä, saat täyden hallinnan siitä.

Vaikka pystyt muokata syötettä koodaamalla ominaisuuksia siihen tai laajentamalla sitä erilaisilla laajennuksilla, sinun pitäisi tietää, että sen mukana on joitain rajoituksia. Ensinnäkin, et voi tietää kuinka monta ihmistä katseli syötteesi, etkä saa yksityiskohtaisia ​​tilastoja ja sähköpostitilausvaihtoehtoja. Jos tämä koskee sinua, siirry vain luetteloomme seuraaviin vaihtoehtoihin.

2. FeedPress

HINTA: Alkaen 4 dollarista kuukaudessa

Jos olet jo käyttänyt FeedBurneria, tulet rakastamaan sitä, että FeedPress mahdollistaa helpon siirtymisen palvelusta. Kun olet siirtänyt tilaajat, voit lopettaa huolestumisen siitä, mitä tapahtuu, jos pahamaineinen Googlen palvelu lakkaa toimimasta.

Se ei ole ainoa FeedPress-tilin rekisteröinti. Palvelun avulla voit seurata syötteitä ja tilauksia helpommin heidän analytiikkatyökalunsa avulla. Voit myös muokata tiliäsi ja käyttää mukautettua verkkotunnusta julkistettaessa uusia syötteitä.

Koska se on valkoisella merkitty, sinun ei tarvitse huolehtia lukijoistasi tietäessäsi, että käytät kolmannen osapuolen palvelua. Käytä vain omia logojasi, kuviasi ja nimiäsi ja mukauta RSS-syöte blogiisi. FeedPressin avulla on helppo julkaista syötteet automaattisesti Facebookissa, Twitterissä ja puskurissa. Ja koska puhumme WordPressistä, sinun pitäisi tietää siitä ilmainen FeedPress-laajennus se tekee kaikesta paljon helpompaa.

3. Syövyys

HINTA: Alkaen 6 dollarista kuukaudessa

Tämä fantastinen palvelu purkaa tiedot automaattisesti mistä tahansa verkkosivustosta, jota haluat. Se tuottaa sekunnin kuluessa syötteen sivustosta ja luo siitä tilaavia tai julkaistavia ilmoituksia..

Perussuunnitelmassa voit käyttää jopa 20 syötettä. Ne päivittyvät kuuden tunnin välein. Voit myös käyttää syötteiden analysointia, muokata otsikoita ja lisävapaata ympäristöä, mutta voit laajentaa pakettia ja saada paljon enemmän vaihtoehtoja heidän Plus-, Business- ja Corporate Plan -suunnitelmien avulla.

4. RapidFeeds

HINTA: Alkaen 4,49 dollarista kuukaudessa 

RapidFeeds

Haluatpa vain tuottaa syötettä ja julkaista sen tilaajillesi tai käyttää sitä sisäisesti tiimisi kanssa, RapidFeeds auttaa sinua. Käyttämällä heidän tehokasta FeedManager-sovellustaan<, you get to see daily and monthly statistics, geo-distribution, click-through details, user-agent stats and much more.

The service allows you to use your domain for the RSS feed so that you can work on the brand name. By setting up automated tweets, you can forget about manually updating the status on the popular social media site. Instead, every time that you publish a new post, RapidFeeds will also tweet it to your followers.

You can also schedule RSS feed updates, protect them with a password if needed, and it is good to know that the support team is there for you 24/7.

5. FeedBlitz

HINTA: Alkaen 7 dollarista kuukaudessa

FeedBlitz sisältää integroidut kommenttijärjestelmät, joiden avulla voit luoda dynaamisen ja elävämmän RSS-syötteen. Tarjoamalla helposti FeedBurner-siirtymistä saat rentoutua, jos olet käyttänyt palvelua, josta kukaan ei enää pidä.

FeedBlitz antaa sinun käyttää mukautettua URL-rakennetta. Joten esimerkiksi voit palvella uutissyötteitä suoraan feeds.yourblog.com ja räätälöi koko ympäristö tuotemerkkiisi. Jos sinulla on podcast, tämä hämmästyttävä palvelu pystyy käsittelemään myös koko asian.

Siinä on myös RSS-syöteystävällinen mainosverkosto, joten voit ansaita rahaa jopa FeedBlitzillä. Tilaussuunnitelmia on useita, joten sinun on löydettävä sopivin tilaajamäärän suhteen.

6. Yksinkertaiset syöttetilastot

HINTA: Ilmainen

Yksinkertainen syöttetilastot

Simple Feed Stats on ilmainen WordPress-laajennus, joka voi parantaa oletus RSS-syötettä. Se voi seurata syötettä automaattisesti ja antaa hyödyllisiä tilastoja. Erilaiset työkalut ja vaihtoehdot auttavat sinua määrittämään ja hallitsemaan RSS-syötettä kuten ammattilainen.

Laajennusta käyttämällä voit helposti nähdä tilaajien määrän mallitunnisteen tai yksinkertaisen lyhytkoodin avulla.

Koska laajennus on ilmainen, sinun ei tarvitse valita kuukausittaisia ​​tilauksia eikä käyttää kolmansien osapuolien palveluita. Jos olet yksinkertainen RSS-syötteen käyttäjä, kokeile laajennusta ennen maksullisen vaihtoehdon käyttämistä, koska se saattaa olla aivan täydellinen sinulle.

7. Aweber

HINTA: Alkaen 19 dollarista kuukaudessa

Vaikka Aweber ei ole täysin omistautunut RSS-syötteille, se on silti loistava vaihtoehto FeedBurnerille. 19 dollarilla kuukaudessa saat työskennellä jopa 500 tilaajan kanssa. Voit lähettää heille RSS-syötteitä päivittäin, viikoittain tai kuukausittain ja hallita tilaustietoja. Valitse tietyt päivät, jolloin haluat ilmoittaa tilaajillesi uusista artikkeleista.

Jos haluat vielä enemmän hallintaa, siellä on hieno vaihtoehto, jonka avulla voit lähettää RSS-syötteen julkaistuaan tietyn määrän artikkeleita.

8. MailChimp

HINTA: Ilmainen

MailChimp on yksi suosituimmista verkkopohjaisista sähköpostimarkkinointipalveluista. Monien uskomattomien ominaisuuksien joukossa olemme tänään kiinnostuneita sen sähköpostitse RSS-ominaisuudesta.

Luo mukautettuja RSS-malleja ja hallitse kuinka usein MailChimp lähettää päivityksiä tilaajillesi. Kun julkaiset sisällön, sinun ei tarvitse huolehtia päivitysten lähettämisestä – MailChimp tekee kaiken automaattisesti, jotta voit keskittyä muihin asioihin.

Koska MailChimp on ilmainen, jos sinulla on vähemmän kuin 2 000 tilaajaa, sinun on kirjauduttava ilmaiseen tiliin ja testattava palvelu. Se on loistava vaihtoehto niille teistä, joilla ei vieläkään ole niin paljon RSS-tilaajia.

9. Hullu Mimi

HINTA: Alkaen 10 dollarista kuukaudessa

Mad Mimi on toinen sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja, jolla on RSS-sähköpostipalvelu.

RSS-syötteen tuominen on erittäin helppoa. Sen jälkeen sinun on vain valittava tyyli, josta pidät, ja yleisö, joka vastaanottaa syötteen. Oletusarvoisesti Mad Mimi sisällyttää kaikki viestit syötteeseesi, mutta sitä voit muokata helposti asetussivun kautta. Vaikka se on premium-palvelu, voit kokeilla sitä ilmaiseksi ja tarkistaa, onko se tarpeeksi hyvä blogiisi.

10. Erityiset syötteet

HINTA: Ilmainen

Esittelemällä uuden tilaamisvaihtoehdon sivustollesi, voit antaa vierailijoillesi lähettää artikkeleita heille suoraan. Anna käyttäjien päättää, millaisia ​​päivityksiä he saavat. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita helposti vastaanottaa viestejä, joissa on tietyt tunnisteet, kirjoittajat tai avainsanat. Tämä parantaa käyttökokemusta, ja et todennäköisesti saa käyttäjiä, jotka tilaavat tilauksen uusien päivitysten jälkeen.

Käyttäjät voivat myös valita, haluavatko he vain otsikot tai koko sivustosi sisällön. Määrittämällä toimituskanavan käyttäjät voivat muuttaa tapaa, jolla ne yhdistävät sivustosi sisällön. Se saa heidät arvostamaan sisältöä.

Tietyt syötteet ovat täysin ilmaisia, joten miksi et kokeilisi?

johtopäätös

Vaikka FeedBurner on edelleen toiminnassa ja käytät sitä, jos todella haluat, palvelu on ilmeistä ongelmallista. Tyytymättömien käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti päivittäin. Et voi koskaan tietää, milloin Google aikoo sulkea FeedBurnerin kokonaan.

Koska hyviä vaihtoehtoja on niin paljon, että ne voivat jopa siirtää tilaajia FeedBurnerista, uskomme, että kaikkien tulisi vaihtaa eri tarjoajaan. Jos et halua maksaa muutamaa taalaa kuukaudessa premium-palvelusta, luettelossa on fantastisia, joita voit käyttää ilmaiseksi. Loppujen lopuksi, jos sinulla on pienempi blogi, jolla ei ole niin paljon RSS-lukijoita, voit aina jättää asiat sellaisiksi kuin ne ovat ja käyttää WordPressin alkuperäistä RSS-syötepalvelua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked