20 syytä, miksi sinun pitäisi perustaa blogi (liiketoimintaan ja iloksi)

miksi-start-a-blogi

Mikä on blogi ja miksi se aloitetaan? Blogiisi pitämiseen on monia syitä. Tässä artikkelissa tarkastellaan 20 tapaa, miksi jokaisella pitäisi olla blogi. Joillekin meistä ei ole mitään tyydyttävämpää kuin unelmatyön tekeminen. Oli kyse sitten tekniikasta, taiteesta, biologiasta tai muusta valitsemastasi kantoaallosta. Mutta jotkut ihmiset kertovat sinulle, ettei mikään ole yhtä tyydyttävää kuin kokopäiväinen bloggaaja!

Blogit parantavat ja muovaavat hahmosi. Se antaa sinulle myös toteutumisen ja joissain tapauksissa taloudellisen vakauden.

Tässä on 20 syytä, jotka saavat sinut haluamaan aloittaa blogin:

Blogin luominen iloksi

1. Auttaa oppimaan uusia asioita

Oppiminen on rohkaisevin tekijä bloggaamisessa. Vaikka se edellyttää, että lähetät tekstiä blogiisi, se auttaa sinua myös oppimaan paljon. Tutkitaan mitä muut bloggaajat kirjoittavat. Keskittyy siihen, miten ihmiset kommentoivat. Sisällön luominen parantaa tietämystäsi tietystä aiheesta.

2. Se antaa sinulle ajatuksen selvyyden

Kyky ajatella ja toimia selkeästi on yksi kriittisimmistä taitoista jokapäiväisessä elämässämme. Tietysti, he eivät opeta tätä sinulle koulussa! Blogin avulla opit pohtimaan suhteitasi ja muita elämäkysymyksiä. Se auttaa myös olemaan vuorovaikutuksessa eri ihmisten kanssa.

3. Se parantaa kirjoitustaidojasi

Kirjallisuuden hallitseminen edellyttää jatkuvaa harjoittelua. Mikä olisi parempi tapa tehdä tämä, ellei blogin kautta? Muista, että epäjohdonmukaisuudet heikentävät kirjoituslihaksia. Miksi sinulla on blogi sitten? Blogiminen terävöittää kirjoitustaidosi pakottamalla sinut jatkamaan kirjoittamista.

Voit käyttää työkaluja kuten Grammarly ja Valkoinen savu joka auttaisi sinua tuottamaan laadukasta sisältöä.

4. Se parantaa luottamusta

No, bloggaaminen opettaa jakamaan mielipiteesi. Se rohkaisee sinua hyväksymään tekemäsi virheet. Tunnistat vahvuutesi ja opit hallitsemaan heikkouksiasi. Sinun on myös otettava kritiikki ja imarteleminen kypsästi ja ammattimaisella tavalla.

5. Se voi parantaa puhetta

Hyvä puhe alkaa vielä paremmasta käsikirjoituksesta. Mitä enemmän opit kiinnostavista aiheista, sitä helpompi on kommunikoida niistä suullisesti. Jonkin ajan kuluttua kasvatat luottamusta. Ja voisi kohdata yleisön ja hallita mahdollisia hermostuneita tunteita. Bloggaaminen auttaa sinua tekemään sen.

6. Se voi auttaa sinua vapaaehtoistyössä ja yhteisötoiminnassa

Blogistaminen auttaa myös muilla tavoilla. Kuten turvallisen juomaveden tarjoaminen apua tarvitseville. Tai maksaa tarvitsevan lapsen koulutuksesta. Kirjailijat, kuten Jeff Goins lahjoittaa lähes kymmenen prosenttia myynnistään hyväntekeväisyysjärjestöille. Toiset, kuten Pat Flynn kasvatti yli viisikymmentätuhatta rakentaa kaksi koulua Ghanassa, Afrikassa.

7. Se on todellinen haaste

Odota, mutta miksi blogi, jos se on haastavaa? Meidän kaikkien on tehtävä joitain kovia tehtäviä jossain vaiheessa elämäämme. Kuinka mielenkiintoista elämä olisi, jos meillä olisi asioita luovutettu meille? Bloggelmissa liian mukavaksi tuleminen on melko vaikeaa. Siksi se pakottaa jatkamaan kasvaa, mikä ei ole niin paha asia!

8. Blogin avulla voit auttaa ihmisiä

Miksi ei blogi, jos sen avulla voit tulla sankariksi? Jakamalla tarinasi, saat innostaa nuoria tutkimaan heidän piilotettuja mahdollisuuksiaan. Kirjoittamalla erilaisista ideoista, kuten rakkaudesta, suhteista ja muista sosiaalisista aiheista, voit muuttaa heidän elämäänsä.

9. Se antaa sinulle parhaan kurin

Oletko köyhä yhteydenpitoon ihmisiin tai pitämään aikatauluja? Bloggaamalla parannat näitä kahta tekijää. Se auttaa sinua seuraamaan määräaikoja ja vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Jos bloggaaminen voi auttaa sinua tässä, miksi ei blogi?

Blogit yrityksille

10. Voit ansaita rahaa bloggaamisesta

Niille meistä, jotka eivät ole syntyneet miljonääreiksi, on hyvä mahdollisuus ansaita kohtuullinen määrä rahaa. Sinusta voi tulla jopa kokopäiväinen bloggaaja, joka ansaitsee sen. Kaikki nämä tekemällä rakastamaasi asiaa. Lisäksi sinulla on tarpeeksi aikaa käsitellä muita aktiviteetteja ja viettää aikaa perheen kanssa.

11. Ei vaadita erityistä pätevyysjoukkoa

Voit luoda WordPress-blogin alle viidentoista minuutissa käyttämällä yksinkertaista vaihe vaiheelta -ohjetta. Miksi ei sitten blogia? Nykyisin saatavilla olevien työkalujen avulla sinun ei tarvitse olla ohjelmoija tai tekniikan taitava henkilö blogin tekemiseen. Muutamalla napsautuksella ja olet valmis menemään!

12. Se on edullinen

Miksi ei blogi, jos voit aloittaa maksamalla 2,75 dollaria kuukaudessa? Kyllä, niin paljon maksaa sinulle yksinkertaisen henkilökohtaisen blogin pitäminen. Jos haluat, että blogissasi on jonkin verran vapautta, käytä itse isännöitäviä asetuksia. Huomaat, että se on edullinen kenelle tahansa, missä päin maailmaa tahansa oletkin.

13. Se auttaa sinua saamaan online-yleisön

Suurin osa ihmisistä houkutteli paikkoja ja henkilöitä, jotka parantavat toimeentulonsa. Blogin avulla voit luoda arvoa sisältösi kautta. Mistä lähtien voit lisätä fanejasi ja tavoittaa muita online-lukijoita.

14. Se auttaa vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen

Blogin käyttäminen auttaa tunnistamaan aukon julkisella sektorilla ja antaa sinun jakaa näkemyksesi laajalle yleisölle. Hyvä esimerkki on alue, jolla raskaana oleville äideille ja sairaille yhteiskunnassa on vähän tai ei lainkaan apua. Korostamalla tätä kysymystä blogissasi lisäät tietoisuutta asiasta. Voit saada huomion osallistuvilta ihmisiltä, ​​kuten hallituksen sidosryhmiltä!

15. Auttaa luotettavuuden lisäämisessä

Jotkut koulutustutkinnot ovat menettämässä merkityksensä ja organisaatiot määrittelevät tietyn tutkinnon. Tässä tapauksessa on käynyt ilmi, että blogin avulla työnhakijat saavat työtä. Yritykset etsivät luotettavia kirjoittajia ja mielipidevaikuttajia kirjoittamaan blogeihinsa.

16. Se auttaa työsi julkaisemisessa

Odotatko edelleen julkaisijan palveluita? No, sinun on siis odotettava eliniän! Miksi et sitten blogiisi ja tee itsestäsi kustantaja? Theresa Raganin kaltaiset kirjoittajat hylättiin yli sata kertaa yhdeksäntoista vuoden aikana. Sitten hän päätti tulla fiksuksi ja vuoden aikana hän myi lähes kolmesataa tuhatta kappaletta!

17. Se voi antaa sinulle mahdollisuuden puhua ihmisten kanssa

Miksi kirjoittaa blogia? No, blogiisi avulla voit osallistua paljon puhumiseen liittyviin tehtäviin. Voit jakaa ajatuksiasi blogissasi, joka voi antaa sinulle puhujatarjouksen tapahtumassa tai konferenssissa!

18. Se voi saada sinulle konsultointitarjouksia

Miksi blogi yrityksille? Kuuluisa bloggaaja Mark Schaefer on saanut erinomaisia ​​tarjouksia eri yrityksiltä. Niiden joukossa Microsoft, Amazon, Yahoo ja eBay sekä monet muut. Voit tunnistaa sinulle parhaiten sopivan aiheen ja perustaa blogin sen perusteella. Se voi johtaa pientä konsultointiyritykseen.

19. Se voi auttaa sinua löytämään freelance-töitä

Monet ihmiset ansaitsevat nykyään rahaa mistä tahansa maailman paikasta freelance-töiden kautta. Blogi on erinomainen tapa esitellä taitojasi, ja se voi auttaa sinua löytämään uusia asiakkaita. Voit saada palkan sydämestäsi lähimmän tekemisestä!

20. Auttaa edistämään taiteita tai muita harrastuksia

Miksi ei blogi, jos se tuo esiin parhaat harrastuksesi? Voit ehkä rakastaa jalkapalloa, helmien valmistusta, piirtämistä, taiteita ja muotoilua tai jopa laulaa. Puhu intohimostasi blogissasi, ja se saa online-lukijat suhtautumaan sinuun syvemmässä mielessä!

johtopäätös

Jos olet oppinut muutamia vinkkejä, jaa tämä artikkeli niille, jotka jakavat huolenaiheesi. Onko meillä muita vinkkejä, jotka olemme jättäneet pois? Jätä ehdotukset ja kommentit vapaasti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Miksi-You-Pitäisikö-Start-a-blogi

Voit käyttää tätä infografiaa vapaasti verkkosivustollasi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked