100+ digitaalisen sisällön tyyppiä, joita voit tehdä

Opi-Blogging_100 + tyypit-of-digitaali-sisältöä

Monet ihmiset haluaisivat aloittaa blogin, mutta heillä on vaikeuksia päättää, millaista sisältöä he voisivat lähettää. Jotkut haluaisivat sekoitettua sisältöä, mutta eivät voi päättää mitä valita. Joka päivä voimme nähdä erilaisia ​​sisältötyyppejä, ja heillä kaikilla on oma yleisönsä. Tietysti jotain ei voida liittää mihin tahansa sisältötyyppiin. Lisäksi on olemassa uuden tyyppisiä sisältöjä, jotka ilmestyvät melkein joka päivä. Joten miten päätät, minkä tyyppinen sisältö sopii sinulle parhaiten? Olemme luoneet sinulle luettelon yli 100 tyypistä sisältöä. Tämän artikkelin loppuun mennessä pystyt päättämään, mikä sisältötyyppi on kujallasi.

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, että jaoimme digitaalisen sisällön kolmeen laajaan ryhmään:

 • Tekstisisältö
 • Multimediasisältö
 • muut

Tekstisisältö on sellaista sisältöä, joka ei vaadi ääni- tai videomateriaalia. Tarvitaan vain rakkautesi sanoihin ja tieto näiden sanojen muodostamiseksi vakuuttavasti. Voit luoda paljon sisältöä käyttämällä vain tekstiä, ja myös yleisö on laaja.

Multimediasisältö sisältää sekoituksen eri materiaaleja, ja se on paljon suurempi ryhmä kuin ensimmäinen. Tähän ryhmään kuuluvat video, ääni, kuvat tai kaiken sisällön yhdistelmät.

Katsotaanpa siis, minkä tyyppistä sisältöä voit luoda blogiisi ja mitä jokaisella sisältötyypillä on tarjota.

Contents

Tekstisisältö

 • 1. Blogiviestit
 • 3. Ohjeilla
 • 5. Listat
 • 2. Artikkelit
 • 4. oppaat
 • 6. Q & A

Katso lisää

Multimediasisältö

 • 45. Kuvaajat
 • 47. kirjoja
 • 49. Ääniviestit
 • 46. Lunttilaput
 • 48. kuvakaappauksia
 • 50. Äänikirjat

Katso lisää

muut

 • 86. liitännäiset
 • 88. Ilmaisia ​​työkaluja
 • 90. QR-koodit
 • 87. Mallit
 • 89. Selaimen laajennukset
 • 91. Ilmaisia ​​resursseja

Katso lisää

Tekstisisältö

1. Blogiviestit

Blogiviestit ovat sellaista tekstisisältöä, jonka avulla voit luoda jatkuvan ja yhdenmukaisen sisällön. Blogiviestien avulla voit ilmaista luovuutesi ja mielipiteesi mistä tahansa aiheesta. On aina hyvä idea saada aikataulu viesteihisi ja tehdä siitä johdonmukainen.

2. Artikkelit

Toinen tyyppinen tekstisisältö, jonka avulla voit julkaista yrityksen uutisia, ilmoituksia tai muunlaista sisältöä. Se on kuin lehden hankkiminen.

Suositeltava lukeminen: Suurimmat erot artikkeleiden ja blogien välillä

3. Kuinka

Useimmissa tapauksissa tämä on tekstisisältöä, joka antaa ohjeita lukijoilleen. Voit auttaa ihmisiä oppimaan tekemään erilaisia ​​asioita, rakentamaan tavaroita tai käyttämään ohjelmistoja. Ei ole harvinaista, että luodaan myös video- tai audiosisältöä ”Kuinka”.

4. Oppaat

Jos pidät itseäsi guruna tietyssä aiheessa, oppaan luominen olisi hieno tapa opettaa muita. Jaa tietosi ja opasta ihmisiä kaikenlaisten eri asioiden läpi.

oppaita

5. Luettelot

Ajattele mitä tahansa aihetta ja voit luoda luettelon. Voit listata suosituimpia elokuvia, kirjoja, kaikenlaisia ​​tuotteita ja palveluita. Tämän tyyppisellä sisällöllä on laaja yleisö, ja jos haluat luoda luetteloita, mene vain siihen.

6. Q & A

Kysymys ja vastaus on aina suosikkisisältö. Monilla Internetin ihmisillä on kysymyksiä melkein kaikesta. Tällaisen sisällön luominen tarjoaa loistavan mahdollisuuden vaikuttavalle määrälle vierailuja. Se voi olla teksti- tai multimedia-asetus mieltymystesi mukaan.

q & a

7. Tapaustutkimukset

Tapaustutkimukset kertovat asiakkaiden tarinoita ja kuinka olet auttanut heitä ratkaisemaan heidän ongelmansa. Se on erinomainen tapa vaikuttaa näkymiin ja tehdä niistä asiakkaita.

Suositeltava lukeminen: Kuinka kirjoittaa tapaustutkimus

8. Suosittelut

Se on sama kuin tapaustutkimukset, mutta vääntö. Suosittelut osoittavat, mitä asiakkaasi kertovat (heidän sanoin) tuotteistasi tai palvelustasi. Se on loistava tapa laajentaa markkinoitasi, koska sinulla on todellisia asiakkaita, jotka jakavat kokemuksensa.

Suositukset

9. Haastattelut

Haastattelut ovat hyödyllinen sisältö, ja ne voivat olla tekstimuotoisia ja multimediaisia. Sinulla voisi olla minkä tahansa alan asiantuntijoita ja puhua erilaisista aiheista. Voit puhua joistakin ajankohtaisista asioista tai kääntyä joihinkin menneisiin tapahtumiin. Se kaikki riippuu sinusta ja luovuudestasi.

haastattelut

10. Tuotearvostelut

Tämä voi olla myös teksti- ja multimediasisältöä. Löydä jännittävä tuote ja anna kaikkien tietää kaiken, mitä siellä voi tietää. Tuotearvostelut ovat erittäin suosittuja, koska ne auttavat yleisöä päättämään erityisen tuotteen ostamisesta.

11. Kirjaarvostelut

Jos haluat lukea kirjoja ja haluat jakaa mielipiteesi Internetin kanssa, tämä on sinun tyyppinen sisältö. Kirjaarvostelut ovat hauskaa tehdä ja niillä on loistava yleisö, jonka kanssa voit olla tekemisissä. Hän on erinomainen esimerkki siitä, miten se tehdään oikein.

12. Tarkistuslistat

Tarkistuslista on tyyppinen sisältö, jonka avulla lukijat voivat seurata vaiheittaisia ​​ohjeita väistämättömän prosessin läpi. Jaat lukijoidesi kanssa kaikki vaiheet, jotka he tarvitsevat suorittaakseen jotain.

Suositeltava lukeminen: Tarkistuslista bloggaajille, jotka haluavat luoda kannattavan blogin

13. Tutkimus

Aloita tutkimusblogi, jos haluat tutkia kuumia aiheita ja jakaa löydöksesi ja johtopäätöksesi. Voit tutkia mitä tahansa mielenkiintoista aihetta tai jolla on pääsy siihen. Tällä sisällöllä on laaja yleisö, ja voit tehdä itsellesi nimen tällä tavalla.

14. Valkoiset paperit

Voit luoda valkoisia kirjoja, jos haluat antaa teknisiä tietoja lukijoillesi. Se on enimmäkseen PDF-muotoinen sisältö, jonka voit jakaa ladattavaksi. Valkoisissa kirjoissa voidaan myös esitellä tapaustutkimuksia, jotka tarjoavat ongelmia ja ratkaisuja näihin ongelmiin.

Suositeltava lukeminen: Valkoiset paperit vs. blogiviestit

15. Teollisuuden uutiset

Löydä haluamasi toimiala tai luulet olevan laaja yleisö. Etsi uutisia ja ilmoita yleisöllesi. Ole varovainen, ettet kopioi / liitä tarinaa, vaan anna mieluummin tarina.

toimialan uutiset

16. Yritystiedotteet

Toinen loistava sisältö kaikille yrityksen omistajille. Voit kirjoittaa uutisia yrityksestäsi ja jakaa asiakkaiden ja sijoittajien kanssa.

17. Vierasviestit

Vierasviesti on sisältöä, jonka avulla kävijät voivat lähettää sisällön blogiisi. Voit valita haluamasi sisällön ennen julkaisemista ongelmien välttämiseksi. Viimeaikaiset tilastotiedot osoittavat, että 59,8% bloggaajista viettää postia ainakin satunnaisesti.

18. Henkilökohtaiset tarinat

Jos sinulla on paljon kerrottavia elämäntarinoita, tämä on hieno tapa jakaa ne maailmalle. Voit myös kutsua vierailevia kirjoittajia jakamaan henkilökohtaisia ​​tarinoitaan ihmisille. Tässä on hyvä esimerkki jakaa henkilökohtaisia ​​tarinoita ja antaa muiden ihmisten jakaa omat tarinansa.

19. Menestystarinat

Kerro kaikille kuinka teit sen huipulle. Jaa taktiikkasi muiden kanssa, jotta he voivat saavuttaa tavoitteensa. Tämä sisältö voi olla tekstimuotoista ja multimediaa sen mukaan, kuinka haluat sen esittää. On paljon ihmisiä, jotka etsivät menestystarinoita Internetistä.

20. Henkilökohtainen bios

Elämäkerta on loistava sisältö luomiseen. Se voi olla teksti- tai multimediasisältöä, ja se tulee aina olemaan todellinen. Voit käyttää erilaisia ​​verkkoresursseja tutkimaan ja luomaan tätä houkuttelevaa sisältöä.

21. Kommentit

Kommentti on paras tapa saada palautetta lukijoiltasi. Kommentit ovat hyödyllisiä riippumatta siitä, mistä blogiisi liittyy. Se on myös hyvä tapa luoda uusia ideoita tulevaisuudelle.

22. UKK

Usein kysytyt kysymykset -osa on paras tapa pienentää tuotteistasi tai palvelustasi saamiesi yhteystietojen määrää. Nämä tiedot voivat tarjota vierailijoille joitain yleisiä kysymyksiä, joita ihmiset ovat jo kysyneet sinulle.

23. Sanasto

Sanasto on tekstisisältö, joka houkuttelee laajaa yleisöä. Se sisältää luettelon yksittäiseen aiheeseen liittyvistä lauseista ja lyhenteistä ja niiden määritelmistä.

sanasto

24. Wikit

Luo Wiki-sisältö sinulle liittyvään aiheeseen. Salli kävijöiden lisätä sisältöä, ja sinulla on varmasti paljon kävijöitä. Lisäksi blogiisi jaetaan monissa paikoissa ja sitä käytetään referenssinä Internet-riita-asioissa. Tämä Tähtien sotien wiki -sivu on loistava esimerkki siitä, kuinka wiki-sivun pitäisi näyttää.

25. Versus artikkeleita

Vertailun vastaisesti tämä sisällön esimerkki pyrkii todistamaan, miksi tietty tuote tai palvelu on parempi kuin vastustaja. Se voi olla myös tekstimuotoista tai multimediasisältöä. Se on poikkeuksellinen tapa mainostaa tarjoamaasi tuotetta.

26. Vertailut

Vertailu on tietyn tyyppinen sisältö, jossa vertaat kahta tai useampaa tuotetta päättääksesi, mikä on parempi. Voit luoda tällaisen sisällön teksti- tai multimediamuodossa. Tutustu vertailuun kymmeneen parhaaseen blogialustaan.

27. Ennusteet

Jos luulet pystyväsi ennustamaan yksittäisiä tapahtumia tietyn tiedon tai kokemuksen perusteella, sinun pitäisi blogoida siitä. Ihmiset voivat käydä blogissasi ja lukea ennusteesi presidentinvaaleista tai FIFA: n maailmancupista. Valmista tietysti paljon raivoavia kommentteja, koska kaikki eivät ole samaa mieltä kanssasi.

28. Inspiroivia viestejä

Jos sinulla on lahjakkuutta ja voit inspiroida ihmisiä sanoillasi, voit lähettää inspiroivia viestejä. Nämä viestit voivat tuottaa paljon osakkeita, ja on suuri mahdollisuus, että jotkut viesteistäsi muuttuvat viruksellisiksi.

inspiroivia viestejä

29. Kuinka välttää epäonnistuminen

Menestystarinoiden vastaisesti tämä on sisältöä, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka he voisivat epäonnistua pyrkimyksissään. Ei ole väliä, päätätkö luoda teksti- tai multimediasisältöä, se voi toimia kummallakin tavalla.

30. Mielenkiintoisia tosiseikkoja

Ihmiset rakastavat lukea mielenkiintoisia faktoja kaikesta olemassa olevasta. Mitä kuumempi aihe, sitä enemmän ihmiset ovat kiinnostuneita. Tosiasiat voivat olla teksti- tai multimediasisältöä, vaikka olisi parasta, jos pidät sen vain tekstimuotoisena. Varmista tietysti, että varmuuskopioit tosiasiat asianmukaisilla lähteillä.

31. Hauskoja tarinoita

Jos haluat huvittaa yleisöäsi, voit lähettää hauskoja tarinoita blogiisi. Ihmiset rakastavat kuluttaa aikaa hauskojen tarinoiden ja muun vastaavan sisällön etsimiseen. Maailma on täynnä hauskoja tarinoita, ja miksi et sijoittaisi niitä blogiisi.

32. Lainaukset

Lainaus voi olla tekstisisältö, jonka voit lähettää blogiisi. Lainaa kuuluisia ihmisiä ja jaa heidän ajatuksensa yleisösi kanssa. Tämän tyyppinen sisältö houkuttelee laajaa yleisöä ja lupaa suuren määrän sosiaalisen median osakkeita. Jos omistat yritystäsi, voit tehdä tarjouksen vaikuttajilta tai alan asiantuntijoilta.

33. Kirjalliset teokset

Jos sinulla on kykyä kertoa tarinoita ja olet luova, voit käyttää blogiasi julkaistaksesi alkuperäisen sisällön. Se voi olla novelleja, runoja tai muunlaista kirjallista sisältöä.

34. Mikroblogiviestit

Jos haluat lähettää lyhyen mutta arvokkaan tekstisisällön kommentoidaksesi tiettyä tapahtumaa tai jakaaksesi yleisiä ajatuksiasi, tämä on hieno tapa. Ihmiset valittavat usein, että Twitterissä ei ole tarpeeksi merkkejä, joten voita Tweeter omalla pelillään.

Suositeltava lukeminen: Mikroblogien määritelmä esimerkkien avulla

35. Parhaat käytännöt

Ei ole huono idea jakaa parhaan käytännön kokemus yleisöllesi. Ihmiset rakastavat helpottamaan työtään ja jos voit auttaa heitä siinä – miksi ei?

36. Metaforit

Jos haluat kirjoittaa jostakin, josta kaikki kirjoittavat, se ei ole huono idea tehdä se toisin. Lähesty aiheeseen toisesta näkökulmasta ja kerro sama tarina aivan eri näkökulmasta.

37. Aikataulutetut tapahtumat

Voit lähettää aikataulun tapahtumiin, joita aiot organisoida tai joihin voi osallistua. Anna yleisölle tietää, missä he voisivat seurata sinua. Se on myös hyödyllinen muistutus vierailijoillesi, jos he haluavat tavata sinut.

ajoitetut tapahtumat

38. “Miksi” sisältö

Selitä yleisöllesi, kuinka jotain tapahtui tai miksi jotkut asiat ovat tietyllä tavalla. Voit tehdä sen vakuuttavilla tosiasioilla tai olla kiistanalainen – mikä on aina hauskempaa.

39. Kustannuslomake

Jos omistat yrityksen verkkosivuston ja myyt joitain tuotteita, on hyvä idea hankkia kustannuslomake. Kustannuslomake näyttää tuotteidesi hinnat asiakkaillesi.

40. Tuoteilmoitukset

Jos joudut julkaisemaan uuden tuotteen pian, se olisi älykäs vaihe ilmoittaa siitä. Voit valmistaa yleisösi siihen ja saada heidät odottamaan rakentamaan yleistä etua.

tuoteilmoitukset

41. Uutiskirjeet

Tämän materiaalin tarkoituksena on tiedottaa ihmisille uusista tuotteista ja palveluista. Tämä sisältö on hyödyllinen, jos omistat yritystäsi. Sinä pystyt luoda uutiskirjeitä ilmoittaa asiakkaillesi viimeisimmistä päivityksistä.

uutiskirjeet

42. Ylennetty viesti

Voit siirtää tiettyä tuotetta, kuten ilmaisia ​​tai lahjatuotteita tietyltä merkiltä, ​​joka liittyy omaan markkinarakoosi. Tarjoukset ovat tavanomainen käytäntö, ja bloggaajat tekevät sitä jatkuvasti.

43. Reseptit

Jos osaat keittää ruokaa ja haluat jakaa taitosi muun maailman kanssa, tämä on oikea sisältö sinulle. Voit valita tämän teksti- tai multimediasisällön omien mieltymystesi mukaan.

44. Vastuuvapauslausekkeet

Vastuuvapauslauseke on yleensä yksi tekstisivun sivu, joka selittää tekijänoikeuskysymykset. Voit myös käyttää vastuuvapauslauseketta selittääksesi aikeesi ja blogisi tai viestin tarkoituksen.

Suositeltava lukeminen: Esimerkki vastuuvapauslausekkeen mallista

Multimediasisältö

45. Infografia

Tämä sisältö on kyse visualisoinnista. Se näyttää tosiasiat, tilastot ja muut asiaan liittyvät tiedot visuaalisesti. Kuvaajat ovat kasvava trendi, ja kaikille, jotka luovat tällaista sisältöä, on valoisa tulevaisuus.

46. ​​Huijarilevyt

Huijausarkki on tietyn tyyppinen sisältö, joka houkuttelee suurta määrää kävijöitä. Ihmiset rakastavat leikata kulmia ja tehdä asioita helposti. Voit käyttää ja luoda huijareita tarvittaessa ja mieltymystesi mukaan.

47. e-kirjat

Voit todennäköisesti arvata, että e-kirjat ovat käytännössä sähköisiä kirjoja. Voit luoda ne ja jakaa useille verkkosivustoille tai tallentaa ne blogiisi PDF-muodossa kenelle tahansa ladattavalle. Suurin ero e-kirjan ja yksinkertaisen blogin välillä on, että e-kirjat ovat paljon suurempia ja yksityiskohtaisempia.

48. Kuvakaappaukset

Jos haluat todistaa mielipiteesi ja et halua viettää liian paljon aikaa selittämällä itsellesi, tämä on tapa tehdä se. Ota vain kuvankaappauksia jo luodusta sisällöstä ja ota kantaa asiaan.

49. Ääniviestit

Tämän tyyppisen multimediasisällön avulla voit lähettää viestin yleisölle äänellä. Voit käyttää tallennusohjelmistoa ja lähettää sitten äänitiedoston vain kaikkien kuunteluun.

50. Äänikirjat

Sama kuin e-kirjat, mutta käyttää ääniväliainetta. Jos sinulla on e-kirjasi, voit tallentaa itsesi lukemalla luku kerrallaan ja jakaa sen blogiisi. Jos et pidä äänen kuulostamisesta, voit aina palkata jonkun tekemään sen puolestasi. Näin voit kertoa oman e-kirjan:

51. Valokuvaus

Jos haluat ottaa valokuvia, valokuvasisällön lähettäminen on poikkeuksellinen tapa ilmaista itseäsi ja työtäsi. Voit luoda varastossa valokuvia, joita ihmiset voivat ladata maksua vastaan. Tai voit antaa heidän käyttää niitä ilmaiseksi. Kaikki riippuu sinusta.

52. Podcastit

Podcast on äänisisältö, jonka voit luoda jakamaan näkemyksesi eri aiheista. Ihmiset voivat liittyä podcast-ohjelmaan, jos päätät julkaista tiedostoja sarjassa. Tallennat äänitiedostoja ja lähetät ne blogiisi, jotta ihmiset voivat ladata tai kuunnella niitä.

podcastit

Suositeltu lukeminen: Podcastin käynnistäminen

53. Vlog

Vlog on videosisältö, jonka voit lähettää blogiisi ja saada ihmiset tulemaan seuraamaan sinua. Voit luoda matka Vlogin ja jakaa tarinoita matkoistasi. Se on tällä hetkellä kuuma sisältö, ja se kasvaa edelleen. Tässä on mielenkiintoinen Vlog-esimerkki.

54. Live-videot

Luo live-videosisältöä blogin avulla. Vierailijat voivat nauttia live-streamistasi ja kommentoida toimintaa. Tämän tyyppinen sisältö on melko suosittua nuoremman väestön keskuudessa.

55. Mikrovideot

Lyhyet videot, jotka voivat mainostaa tuotetta tai ideaa. Se on hieno tapa saada lyhytsanoma yleisöllesi. Ne voivat kestää muutaman sekunnin ja välittää silti voimakkaan viestin. Tässä on mielenkiintoinen luettelo Lowesin lyhyistä videoista.

56. Esitykset

Luo esitys tuotteestasi tai palvelustasi ja upota se sivullesi. Esitys on kattava tapa jakaa idea tai projekti yleisöllesi.

57. Verkkoseminaarit

Jos olet erittäin taitava omalla alueellasi, voit aloittaa webinaareja ja pyytää ihmisiä kirjautumaan sisään ja kuulemaan sanojasi. Se on hieno tapa tehdä oikea nimi itsellesi ja jakaa tietosi kiinnostuneille.

Suositeltava lukeminen: 15 vinkkiä lisäämään webinaarien rekisteröintejä huomattavasti

58. Kyselyt

Altaat ovat multimediasisältöä, jonka voit luoda saadaksesi julkisen mielipiteen mistä tahansa aiheesta. Niitä on helppo luoda, on paljon plugineja, joiden avulla voit tehdä kyselyjä. Tässä on loistava esimerkki Denise Wakemanin tekemästä kyselystä.

59. Online-tapahtumat

Blogisi voi olla paikka, jossa ihmiset voivat seurata online-tapahtumia, joissa olet käynyt, tai lukea siitä. Tämä on hyvä tapa jakaa kokemuksiasi markkinarakoihisi liittyvistä tapahtumista.

60. Kurssit

Kurssi on eräänlainen koulutussisältö, joka kerää kiinnostuneita oppimaan uusia asioita. Voit myös auttaa ihmisiä hankkimaan tiettyjä taitoja, jotka voit siirtää heille. Tässä on loistava esimerkki blogikurssi tarjoaa Jeff Goins.

61. Tutkimukset

Jos haluat kerätä tietoja tai erilaisia ​​mielipiteitä, voit luoda kaikenlaisia ​​tutkimuksia, jotka vierailijat voivat täyttää sinulle. Voit myös lähettää heille sähköpostia ja saada lisää kävijöitä.

tutkimukset

62. Roundups

Tämän sisällön luomiseksi sinun tarvitsee vain kerätä sinua kiinnostavaan alaasi liittyvää sisältöä. Sitten listaat kaiken vierailijoillesi, joten heidän ei tarvitse viettää aikaa tutkimuksen tekemiseen. Älykäin tapa olisi valita Internetin suosituimmasta sisällöstä. Voit julkaista nämä viestit viikoittain, kaksi viikkoa tai kuukausittain. Tässä on hyvä esimerkki kuinka tehdä asiantuntija-roundup-viestejä.

63. SlideShares

SlideShare on multimediasisältö, jonka avulla voit luoda diaesityksiä ja lähettää ne blogiisi. Tällä tavalla voit esitellä työsi, ideasi tai hauskoja valokuvia yleisöllesi.

Suositeltava lukeminen: SlideShare -oppaan A-Z-opas

64. Tietojen visualisointi

Tämän sisällön avulla voit näyttää kaikki tiedot visuaalisesti kaikenlaisilla kaavioilla ja kaavioilla. Se on myös kasvava trendi, ja se voi löytää tarkoituksensa melkein missä tahansa teollisuudessa.

Suositeltava lukeminen: Tietojen visualisointi

65. Tietojen keruu

Voit lähettää mielenkiintoisia tietoja tai tutkimustuloksia, joita ihmiset olisivat kiinnostuneita näkemään. Nämä tiedot ovat hieno tapa saada tietty yleisö blogiisi.

66. Kaaviot

Se on visuaalinen sisältö, joka käyttää multimediaa osoittamaan suhteita tiettyjen tapahtumien tai ihmisten välillä. Se on loistava tapa yksinkertaistaa monimutkaista tietoa, koska yleisölläsi on visuaalinen konteksti. Tässä on hyvä esimerkki markkinointikaavioista, jotka selittävät sisältömarkkinoinnin.

67. Kuvia

Voit luoda kuvia pisteen tai novellin kertomiseksi. Kuvitukset ovat graafista sisältöä, jonka voit asettaa ja lähettää blogiisi. Voit myös yhdistää kuvia ja tekstisisältöä niin, että kuva vahvistaa tekstiä.

68. GIF

Gif-animaatiot ovat multimediasisältöä, joka näyttää lyhyen toiminnan, joka toistuu uudestaan ​​ja uudestaan. Sitä käytetään enimmäkseen hauskanpitoon ja se näyttää viihdyttävän sisällön. Se on erinomainen tapa saada paljon tykkää ja jakaa sosiaalisissa verkostoissa. Voit käyttää verkkoa gif-valmistaja pilata GIF-tiedostot helposti käyttämällä lähteenä YouTube-videoita tai valokuvia.

GIF

69. Mielenosoitukset

Esittely on melko itsestään selvää. Voit luoda multimediasisällön ja näyttää, kuinka tuotteesi toimii. Jos et tarjoa mitään tuotetta, voit näyttää kuinka jotkut muut tuotteet toimivat. Nuoremmalla sukupolvella on tavallista näyttää videopelien toistoja.

70. Läpinäkyvyys

Oletetaan, että omistat yrityksen. Ehkä haluat jakaa taloudelliset tiedot asiakkaidesi kanssa. Ehkä haluat näyttää kasvusi ja investointisi tai suunnitelmasi. Se on avoimuuden tarkoitus. Se voi olla myös tekstimuotoista tai multimediasisältöä; kaikki riippuu siitä, miten haluat näyttää tietosi. Microsoft on yksi avoimimmista suuryrityksistä. Näin he tekevät sen.

läpinäkyvyys

71. Julisteet

Tämäntyyppinen sisältö edeltää digitaaliaikaa. Se näyttää tietoja, mutta se ei luota niinkään tekstiin kuin visuaaliseen näkökulmaan. Sinä pystyt luoda julisteita jos haluat huomauttaa ongelmasta, jolla on mahdollisimman vähän sanoja.

72. Meemit

Meme on graafinen sisältö, jota käytetään komediaan ja viihdeeseen. Meemit ovat valokuvia tai kuvakaappauksia, joiden ylä- tai alareunaan on kirjoitettu humoristinen viesti. Ihmiset haluavat nähdä meemiä, ja he ovat Internetin eniten jaettua sisältöä.

Suositeltava lukeminen: Mikä on Blogi Meme?

73. Sarjakuvat ja sarjakuvat

Jos olet luova ja haluat saada ihmiset nauramaan, tämä on täydellinen sisältö blogiisi. Ei ole paljon selitettävää, me kaikki tiedämme, mitä sarjakuvia ja sarjakuvia on. Ota kynä tai hiiri, ala piirtää ja luo mielenkiintoisia ja hauskoja tarinoita.

74. Kilpailut

Voit luoda kaikenlaisia ​​kilpailuja, joihin ihmiset voivat osallistua. Tasapuolisuuden takaamiseksi voit antaa kävijöiden äänestää suosikistaan.

Suositeltava lukeminen: Kuinka ajaa blogikilpailu uusien lukijoiden löytämiseksi ja tekemästä blogiisi tahmeaksi

75. Verkkolehti

Lehti on multimediasisältö, jonka voit luoda ja jolla on suuri yleisö, josta tulisi säännöllistä. Lehden sisällyttäminen henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Siellä on elämäntapa, tekniikka, rakentaminen, kodin kehittäminen ja monia muita aiheita, joita voit hyödyntää.

online-lehdet

76. Tietovisat

Tietokilpailu on hauska sisältö luomiseen, ja se voi houkutella laajaa yleisöä. On olemassa monia laajennuksia, joiden avulla voit luoda hauskoja ja mielenkiintoisia tietokilpailuja.

77. Musiikkivideot

Jos olet musiikkifani ja haluat jakaa haluamiasi musiikkivideoita muiden ihmisten kanssa, voit upottaa kaikenlaisia ​​musiikkivideoita blogiisi. Musiikki voi houkutella paljon yleisöä ja viedä blogin uudelle tasolle.

78. PSA

Julkisen palvelun ilmoitukset voivat olla teksti- tai videosisältöä, jolla voi olla vaikutusta suureen yleisöön. PSA: n avulla voit käsitellä kaikkia palavia aiheita tai kouluttaa yleisöä eri aiheista. PSA-sisällöntuottajat mieluummin videosisältöä, koska he voivat välittää tunteensa yleisölle helpommin.

PSA

79. Kartat

Kartta on multimediasisältö, jonka voit lähettää blogiisi ja jakaa kävijöillesi. Voit tuoda esiin mielenkiintoisia paikkoja tai historiallisia tapahtumia, jotka tapahtuivat tietyssä paikassa tai alueella.

80. Foorumit

Tämäntyyppinen sisältö on erinomainen tapa saada paljon kävijöitä sivullesi. Ihmiset voivat keskustella monista aiheista ja saada vastauksia. Se on loistava tapa ihmisille jakaa tietonsa ja kokemuksensa.

Suositeltava lukeminen: 10 tapaa lisätä verkkoyhteisösi tai foorumistasi aktiivisempaa

81. Tuuletinsivu

Jos olet jonkin poptähden tai elokuvateatterin fani, tämä on hieno tapa jakaa omistautumisenne muiden kanssa. Voit lähettää valokuvia, tarinoita, videoita ja muita niihin liittyviä juttuja faneillesi. Tämän tyyppinen sisältö houkuttelee yleensä nuorempaa yleisöä.

82. Media mainitsee

Jos media on koskaan huomannut yrityksesi, ei ole huono idea luoda sivu ja jakaa se asiakkaidesi ja vierailijoidesi kanssa. Kerro kaikille, mitä media ajattelee sinusta ja yrityksestäsi.

media mainitsee

83. Lahjat

Ihmiset rakastavat ilmaisia ​​juttuja. Jos haluat houkutella lisää yleisöä blogiisi, tämä on erinomainen tapa saavuttaa tämä tavoite.

84. Ominaisuussivut

Tämä sisältö liittyy yhden tuotteen erityispiirteisiin. Se on loistava tapa mainostaa tuotetta, jota rakastat tai jota myyt. Tässä on mielenkiintoisia esimerkkejä hienosti suunnitellut tuotesivut.

85. Päivittäiset näyttelyt

Tämän tyyppinen multimediasisältö antaa sinun soittaa yleisöllesi säännöllisesti. Voit puhua mistä tahansa aiheesta ja saada inspiraatiota yleisöltäsi. Askgaryvee Show on mukava esimerkki sinulle.

muut

86. Lisäosat

Tämäntyyppinen sisältö on hyvä tapa täyttää joitain tyhjiä kohtia blogissasi. Voit kokeilla kaikenlaisia ​​laajennuksia, joita kävijät voivat käyttää.

87. Mallit

Tämän sisällön avulla voit selittää yleisöllesi miten tehdä jotain. Voit esimerkiksi luoda malleja erilaisille lomakkeille ja arkeille. Varmista vain, että olet saanut kaikki tosiasiat suoraan. Voit myös antaa vierailijoille ladata malleja maksua vastaan ​​ja ansaita rahaa matkalla.

Suositeltava lukeminen: Tässä ohje: Mukautetun teeman tai mallin luominen ryhmäsi lomakkeille

88. Ilmaiset työkalut

Voit tarjota yleisölle erilaisia ​​ilmaisia ​​työkaluja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Voit myös luoda blogiisi erilaisia ​​osioita, joista kukin sisältää kyseistä osaa vastaavat laitteet. Voit päättää, haluatko jakaa vain näiden työkalujen tarinan tai lähettää linkkejä ladattavaksi. Katso työkalulista Bloggereille, verkkovastaaville ja aloittelijoille.

ilmaisia ​​työkaluja

89. Selaimen laajennukset

Tämän sisällön avulla voit mainostaa ja laajentaa yritystäsi sisällön avulla integroitu Chromeen tai jokin muu selain.

90. QR-koodit

Jos sinulla on tuotetta tai palvelua tarjota kävijöillesi, QR-koodit voivat olla hyödyllistä sisältöä. Ihmiset voivat skannata QR-koodin ja tilata tuotteen tai tilata palvelun.

Suositeltava lukeminen: Kuinka tehdä QR-koodi

91. Ilmaisia ​​resursseja

Kerää vain niin paljon ilmaisia ​​juttuja kävijöillesi ladattavaksi. Voit halutessasi jakaa ulkoiset linkit kyseisiin resursseihin. Voit myös luoda erilaisia ​​osioita, jotta ihmiset löytävät helposti tarvitsemansa. Tutustu osioon Hyödyllisiä blogin resursseja, jotka on luotu auttamaan verkko-aloittelijoita luomaan online-identiteettinsä.

92. Chat-huoneet

Voit luoda live-keskustelun blogiisi ja houkutella käyttäjiä tällä tavalla. Vierailijat voivat puhua ja pitää hauskaa, jakaa tietoa ja kokemuksia. Voit katsella keskustelua ja nähdä, onko häiriötekijöitä.

Suositeltava lukeminen: Lisää live-keskustelu sivustollesi tai blogiisi 3 helpossa vaiheessa

93. Mobiilisovellukset

On vanha uutinen, että yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita pöytätietokoneiden yläpuolella. Voit käyttää tätä kerätäksesi kaikki nämä ihmiset blogiisi. Jaa mobiilisovelluksia tai kehitä omia ja julkaise ne blogiisi kaikkien ladattaviksi.

94. Laskennat

Ajastustiedot ovat mielenkiintoista ja hauskaa sisältöä. Voit sijoittaa tämän sisällön blogiisi osoittaaksesi uudenvuoden tai tärkeän tapahtuman alkamisen. On blogeja, jotka on omistettu vain lähtölaskentaan, kunnes tiettyjä tapahtumia tapahtuu.

95. Sosiaalisen verkoston painikkeet

Jos haluat blogin näkyvän niin monien ihmisten kuin mahdollista, sinun on asetettava sosiaaliset painikkeet blogiisi. Ihmiset voivat jakaa viestejäsi yhdellä napin painalluksella. Tällä tavalla sinut nähdään Facebookissa, Instagramissa, Google+: ssa, Pinterestissä, LinkedInissä jne.

96. Laskimet

Laskimet ovat hyödyllistä sisältöä, joka voi auttaa kävijöitä selvittämään monia asioita. Voit auttaa heitä laskemaan kuinka paljon rahaa he käyttävät tiettyyn projektiin tai matkalle. Se kaikki riippuu luovuutesi ja markkinoiden vaatimuksista.

laskimet

97. Muuntimet

Tämän tyyppinen sisältö antaa kävijöille mahdollisuuden muuntaa valuutta tai eri yksiköt (mittarit, punta, tuuma, unssi jne.). Kaikki maailman ihmiset eivät käytä samaa yksikköjärjestelmää, ja siksi muuntimet voivat olla hyödyllisiä.

Suositeltava lukeminen: Kuinka kehittää valuuttamuunnossovellus?

98. Käyttäjän luoma sisältö

Avaa blogi kävijöille ja anna heidän lähettää sisältöä suostumuksellasi. Tällainen sisältö on erinomainen tapa muodostaa suuri joukko yleisöä. Voit hallita kaikkea mitä vierailijat lähettävät ja poistaa ei-toivottua sisältöä.

99. Yhteistyöt

Joskus voit luoda sisällön yhdessä muiden bloggaajien kanssa. Tällä tavalla bloggaajat mainostaa toisiaan ja auttaa toisiaan.

100. Sähköpostikampanja

Tyyppinen markkinointisisältö, jonka avulla voit jakaa uutisia ja projekteja asiakkaidesi kanssa. Luo vastaanottajaluettelo ja kerro heille joka kerta, kun sinulla on jotain poikkeuksellista varastossa.

101. Laskeutumissivut

Mahtava tapa laajentaa sähköpostiluetteloa. Laskeutumissivut yleensä tarjoavat jotain vierailijalle vastineeksi heidän sähköpostiosoitteestaan.

102. Promo-sivustot

Tämä on melko itsestään selvä. Promo-sivustot ovat sivuja, jotka mainostavat ainutlaatuista tuotetta tai palvelua. Se voi olla tuotteesi tai joku voi maksaa sinulle mainostaakseen tuotteitaan tai palveluitaan.

103. Tuloraportit

Jotkut yritysten omistajat haluavat jakaa tulosraporttinsa. Se on hieno tapa pysyä avoimena ja näyttää asiakkaillesi, kuinka yrityksesi kehittyy.

tuloraportit

104. Paras palkinto

Bloggaajat rakastavat kilpailla. Tapahtumat, jotka tarjoavat palkintoja parhaasta digitaalisesta sisällöstä, ovat toinen mielenkiintoinen tapa mainostaa sivusi ja saada uusi yleisö. Tässä on esimerkki tällaisesta sisällöstä.

105. Online-pelit

Jos olet taitava kehittämään yksinkertaisia ​​selainpelejä, jotka houkuttelevat ihmisiä blogiisi, tämä on mitä voit tehdä. On myös online-pelejä, joita voit vain ylläpitää blogissasi ja tavoittaa myös yleisö.

106. Offline-lehdet

Jos olet painetun median fani, voit skannata joitain painettuja lehtiä ja lähettää ne yleisöllesi. Se on hieno tapa pitää arkisto, jota ihmiset käyttävät tarvittaessa.

107. Swag

Näytä kiitos asiakkaillesi ja tukijoillesi. Lähetä heille hauskoja ja hyödyllisiä lahjoja yrityksesi logo. Se on loistava tapa osoittaa arvostuksesi ja mainostaa tuotemerkkiäsi.

108. Mainokset

Jos sinulla on blogi, voit sijoittaa mainoksia joihinkin viesteihin mainostaakseen liittyvää tuotemerkkiä. Se on laillinen ja helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa itsellesi.

johtopäätös

Sisältö ei ole rajoitettu kirjoitettuun aineistoon, mutta helposti huomioimatta. Usein on parasta hyödyntää lukuisia sisältömuotoja ja antaa yleisölle useampi kuin yksi tapa saada tietoa. Upea sisältö tietää mitä yleisö haluaa ja toimittaa sen. Tee se, etkä voi epäonnistua.


Tämä merkintä julkaistiin Blogging. Lisää pysyvä linkki kirjanmerkkeihin.

Lisälukema

 • Mikä on sisältömarkkinointi ja kuinka se voi auttaa blogiasi?
 • Kuinka luoda mukautettuja postityyppejä WordPressiin
 • Kuinka myydä digitaalisia ja fyysisiä tuotteita verkossa
 • Mikä on blogin markkinointi?
 • Hyödyllisiä Internet-tilastoja ja tosiasioita 2020